Nie ma o jak skromność!!
Hmmm ciekawe powitanie...
Funner napisał/a:
Mogłabyś jakoś rozwinąć swoje powitanie?
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
..interesuję się tańcem,siatką,modą,chłopakami..itp ;d
Heh chłopakami?? fajne zainteresowanie (ale rozumiem o co chodziło)
Predyspozycje gwiazdy: taniec, moda... Bardzo fajnie
A więc witam Wiktorio
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
_________________ “Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. Będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach."
Wybacz Lalka00, ale Twoje wypowiedzi mi się od razu skojarzył z poziomem intelektualnym Dody.
Sorki Lala ale nom troche ja też ale nie grzeczna nie Chciałam być....;)
Może to mylne stwierdzenia, ale jak na razie nic nie wskazuje na jego błędność
_________________ (...)
'Szewcy' S.I Witkiewicz
O boże masakra, miałam problemy z rozczytaniem nagłówka
Ale chyba koleżanka również tam jest bo :
Cytat:
najnowszy użytkownik Lalka69
_________________ (...)
'Szewcy' S.I Witkiewicz
No sory ja jej nic nie mówie, jest ładne ma zainteresowania... Fajna forumowiczka jest (by była) z niej... Jak najbardziej zapraszam i witam....
Wtaammm cie koffana moooj lejdisz!! słitaśNe i sUpcio KuL wsystkie ffootki
Lovam
_________________ (...)
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Wybacz Lalka00, ale Twoje wypowiedzi mi się od razu skojarzył z poziomem intelektualnym Dody.
A Vialink walnął jej komplement przecież bo Doda ma podobno duże IQ
_________________ (...)
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum