To zabierz ją gdzieś, gdzie już byłeś, znasz miasto i będziesz wiedział gdzie dokładnie z nią pójść. Wtedy nie pojedziesz w ciemno i będziesz bardziej spokojny
Wysłany: 2009-07-01, 00:05
paradoks napisał/a:
To zabierz ją gdzieś, gdzie już byłeś, znasz miasto i będziesz wiedział gdzie dokładnie z nią pójść. Wtedy nie pojedziesz w ciemno i będziesz bardziej spokojny
A mnie się wydaję, że dużo fajniejszą opcją jest odkrywanie nowych miejsc razem, z mapą, planem miastem . Wtedy jest ciekawie i kiedy już się dotrze do celu to satysfakcja jest gwarantowana;p.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Nie no ale to nie może być niezaplanowane
Bo nerwy z tego tylko wyjdą
Wystarczy mi żebym wiedział gdzie w danym mieście można pójść, z resztą dam sobie radę
Dorn, wybierz jedno miasto. Kup przewodnik po nim, wybierz co według Ciebie może być ciekawe. Może jakieś miejsca i związane z nimi legendy. Poszperaj też w necie, jest masa stron z najciekawszymi miejscami w Polsce.
btw. Mi się pomysł Motyla podoba, byłaby przy tym masa śmiechu i na pewno byście się nie nudzili. =)
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba robić i jak trzeba żyć,
bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o sprężynę w materacu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum