Dajcie jakieś pomysły gdzie można na jeden dzień zabrać dziewczynę
Chodzi mi o jakieś atrakcyjne miasto gdzie można pozwiedzać, jakieś fajne lokacje tam są itp.
Wysłany: 2009-06-30, 12:20
Fajne lokacje? A co to wg Ciebie jest? Jeśli masz blisko to Kazimierz nad Wisłą, albo Ciechocinek;p. Albo...na zakupy do dużego miasta. Na pewno jej się spodoba. Hmm. Może jakieś jeziorko? Wszystko zależy od tego co ona lubi i jakiego rodzaju ma to być wypad. Czy bardziej nastrojowy, czy żeby poszaleć.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
_________________ "Carpe diem. [...] Napisał tak, ponieważ jesteśmy tylko pokarmem dla robactwa. Ponieważ jest nam dane ujrzeć tylko kilka wiosen i kilka jesieni."
tylko nie Kazimierz chyba każdy już tam był a nie jest aż tak super żeby jechać znowu To wszystko zależy od tego gdzie mieszkasz więc jak napiszesz to pomyśle nad konkretnymi przykładami
_________________ W życiu każdej kobiety przychodzi czas,
że chce pobiec do taty siedzącego w ogromnym fotelu
i powiedzieć, że ten mężczyzna zrobił jej 'ała' na sercu
A on podmucha, pocałuje i powie, że znajdzie gówniarza...
No dobra propozycje są ok z wykluczeniem Krakowa i Poznania
Ale to powiedzcie mi jakie tam ciekawe miejsca są i w ogóle, bo ja tam nie byłem więc nie wiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum