Jak zalozysz mi temat o Dniu Matki to sie bede czepiac Dnia Matki. Tu jest temat o walentynkach wiec sie czepiam walentynek. Proste nie?
I nie mam zlamanego serduszka :)
Nie brałam pod uwagę zrzęd.
_________________ Whatever doesn't kill you, simply makes you... stranger.
Co do obchodzenia...to raczej nie bardzo na razie... Ale wszystko może się jeszcze zmienić
_________________ Nie idź przede mną. Możliwe, że Cię nie dogonię. Nie idź za mną. Możliwe, że Cię nie zobaczę. Idź obok mnie i po prostu bądź moim Przyjacielem...
miłość powinno się okazywać codziennie a nie wielką raz do roku.
Wymiotuje, jak słyszę ten slogan stu tysięczny raz.
Pomijając spekulacje dotyczące tego, czy owa tradycja pochodzi z Ameryki, czy jest zgodna z zasadami wiary, czy to dzień czerpania korzyści sprzedawców pluszowych serduszek... jest to bardzo przyjemne święto, i właśnie z tego powodu zawsze je obchodzę. Nie lubię wspomnianych wyżej serduszek, baloników i amorów strzelających z łuku, ale to miła okazja do wyjścia na kolację, wymienienia się upominkami, kupienia butelki wina, i spędzenia większości dnia w łóżku
_________________ Później luki w pamięci, zapatrzenia w okno -
tam mała dziewczynka w bloku naprzeciwko
uśmiecha się z żyletką pomiędzy zębami.
Myślę o jej chłodnych pocałunkach.
Ja w tym roku będę utrzymywała że takie święto nie istnieje.Zamknę oczy i będzie okey. Dzień jak co dzień. Choć kiedyś to obchodziłam to jednak w tym roku zapominam o tym.
_________________ Ja tylko walczę o siebie, ja tylko nie chcę umierać, ja tylko pragnę pokochać. Wynaturzona z natury.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum