14 zazwyczaj spotykam sie z kumpalmi singlami:P idziemy do kina czy coś tego typu. W tym roku akurat 14 wypada koncert na który wybieram się ze znajomymi:D
_________________ Przestań się bać
Krzycz jeśli zechcesz
Poczuj że żyjesz
Zrozum że jesteś...!!!
Nie celebruję tego dnia, gdyż nie mam swojej drugiej połówki( co wcale nie oznacza, że mi z tego powodu przykro). Los chciał, że rok temu poszliśmy ze znajomymi do kina, ale to kwestia przypadku, że akurat 14 lutego.
Walentynki byłyby mi obojętne, gdyby nie fakt, że zawsze są w tłumy w kinie, kawiarniach, restauracjach i tego typu przybytkach.
_________________ Mózg jest najbardziej przecenianym z ludzkich organów. - Woody Allen
Jestem wystarczająco dumna z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego
Tak wypadało, że w ten dzień zawsze byłąm singlem i w sumie na gte walentynki jest tak samo. Więc ja tego dnia nie obchodziłam jeszcze i w sumie nawet mi się nie marzy nie lubie takich "świąt"... Lubie jak jest zwyvzajnie...
_________________ 'Szczęścia nie trzeba szukać-spotyka się je przy okazji'
Lubię walentynki.
Ten dzień zawsze spędzam normalnie jak każdy inny. Spędze go w domu albo pójdę z kumplami ( oczywiście wolnymi ) do kina lub do parku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum