siemano,moj kolejny problem..
masz 2 szaliki klubu sportowego Pogoń Szczecin.Ultras Pogoń i Hooligans Pogoń,podobno są cenne więc a forum kolekcjonerów szalików odezwałem się do kolekcjonera szalikó Pogoni [ma 98 sztuk,te by były 99 i 100] i jeden koles z Wawy je chce.obiecałem je temu z wawy bo daje 170 zł,ale nie wiadomo czy mnie nie oszuka itd,poza tym wysylka.
a ten ze Szczecina daje 150 ! odbior osobisty,kase dostaje do ręki,moge to zalatwic kilka godzin a nie w kilka dni.poza tym nikt w Szczecinie nie ma 100 szali Pogoni :)
Na twoim miejscu wybrał bym tego co proponuje odbiór osobisty i kasę do ręki, zawsze to bardziej pewne i pieniądze masz szybciej chociaż trochę mniej :).
jak wysyłka, to tylko płatność z góry. najpierw piniążki, później wysyłka. i oczywiście kupujący pokrywa koszty przesyłki.
jeśli nie masz własnego konta w banku, to może być trochę trudniej, bo wątpię, żeby kolesiowi z warszawy chciało się iść na pocztę nadawać na ciebie przekaz pocztowy. więc jeśli nie masz konta w banku, olej warszawę i spotkaj się z kolesiem którego masz na miejscu. gorzej, jak cię pobije, ukradnie szaliki i ucieknie xd
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum