Imię: Marek
Wysłany: 2008-11-10, 22:59
Jeśli mamy umrzeć to umrzemy,a jeśli mamy przeżyć to przeżyjemy
poza tym zauważcie że nie wiadomo kiedy zgaśnie jeżeli w ogóle zgaśnie
Kto wie ile technologi odkryjemy
Jeżeli jest nam dane przeżyć to znajdziemy na to sposób
_________________ Czas nie leczy ran lecz przyzwyczaja do bólu
Ludzie mają różne domysły, ale chyba jak narazie nic związane z końcem świata się nie sprawdziło... Ja powiem np, że za tydzień będzie koniec świata i na pewno znajdą się ludzie, którzy w to uwierzą he he.
Co do wybuchu słońca to nie dane nam będzie zamarznąć. Spłoniemy. Słońce zacznie się rozszerzać aż do 3 planety... Gdy pochłonie trzecią eksploduje zmieniając się w czarną dziurę i pochłaniając resztę planet.
_________________ Żyjemy w czasach gdy kurewstwo wzbudza zachwyt, a cnota śmieszność
Imię: Marek
Wysłany: 2008-11-18, 09:48
Ja tam nie wierze, ze bedzie koniec swiata juz teraz
Przyznam natomiast racje Miczka ze ludzie w to wierza.
Nie wiem po co to wymyslaja jaki to ma sens??
_________________ Czas nie leczy ran lecz przyzwyczaja do bólu
może ktoś kiedyś przypadkiem przewidzi ten koniec świata tyle razy próbują to kiedyś trafia mi tam 2012 tylko z Euro sie kojarzy i nie wierze w żadne przepowiednie z końcem świata
_________________ Jeśli nie spróbujesz, nigdy się nie przekonasz...
Imię: Ola
Wysłany: 2008-12-17, 17:19
Jest kilka teorii na temat końca świata 2012, np. bodajże 21 grudnia 2012 kończy się kalendarz Majów (być może przewidzieli oni na ten dzień koniec świata, być może będzie to jakieś przełomowe wydarzenie albo po prostu im się znudziło) czy tam ma się coś dziać z polem magnetycznym Ziemi, i takie inne.
Trochę o tym czytałam bo interesował mnie ten temat, ale pewnie na poprzednie końce świata też było wiele argumentów. Poza tym myślę, że w pierwszej kolejności ludzie sami siebie zniszczą .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum