LUDZIE LUDZIE LUDZOIE LUDZIE LUDZIE LUDZIE LUDZIE LUDZIE !!!!!!!!!
Jak mnie to wkurza!!! Przepowiednie mówią o nastaniu nowej ery. O tym ze 2012 bedzie poczatkiem ogromnych zmian na ziemi. I ze bedzie to poczatek konca ludzi ''niskich'' energetycznie ze zgina oni w chorobach i wielu kataklizmach jak np tsunami. Że zacznie sie nowa era w której ludzie zwracaja uwage na cos wiecej w zyciu.
Zauważcie ze dzisiejszy swiat nasladuje Ameryke najprymitywniejsza i najplytsza w swych celach kulture. Myslicie ze ile cos takiego mialkoby wytrzymac?
Nie wiem czy sie z tym zgadzam ale chodzi tu o ruchy typu New Eage albo dzieci indygo
I co za idioci zaczeli o tym koncu swiata nawijac?!! Rany nawet film o tym zrobiono jak bedzie koniec swiata to przyjmuje reklamacje:D heh wiem ze to niemozliwe ale wiecie ze to bzdura. Ile juz razy takie rewelacje nam wciskano. Dajcie spokój
Nie wierze w te pierdoły . Jak mnie ma coś zabić to mnie zabije no cóż może jutro może w 2012 może za 10 lat . Umrę to umrę no cóż dla mnie to koniec świata będzie .
_________________ 2 Wielkie miłości . M ;* i Duży Fiat . Fiat 125p to nie tylko samochód to Styl życia .
Tak w 2012 będzie koniec swiata jak Polska reprezentacja w piłce nożnej wygra euro
Te stwierdzenie jest już żałosne. Fajne to ono było kilka lat temu, gdy Polska formalnie stała się organizatorem Euro2012.
I co z tego, że wszyscy piszą, iż nie wierzą w te przepowiednie, skoro już za ponad rok większa cześć naszego globu będzie z niepokojem wyczekiwała jej spełnienia.
_________________ Nie ma już nic.
I już nic nie spotka nas.
Nie ma w niebie naszych gwiazd
Kolejny raz,
Świat zatoczył z nami krąg.
Wyrwał wiarę z naszych rąk,
Nie ma już nic.
Koniec świata miał być już w 2000 roku i co?
Nie wierzę i już.
_________________ "Cały świat to scena
A ludzie na nim to tylko aktorzy
Każdy z nich wchodzi na scenę i znika
A kiedy na niej jest, gra różne role
W siedmioaktowym dramacie żywota"
To już dokłada data jest znana? Jutrzejszej pogody nie potrafią przewidzieć, a wiadomo, kiedy nadejdzie koniec świata.
_________________ Nie ma już nic.
I już nic nie spotka nas.
Nie ma w niebie naszych gwiazd
Kolejny raz,
Świat zatoczył z nami krąg.
Wyrwał wiarę z naszych rąk,
Nie ma już nic.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum