Od zalania ludzkich dziejów zachowują się tak samo i to się nie zmieni dopuki się coś nie stanie...
Co Ty ;P
Zachowują się coraz gorzej... coraz więcej jest obojętności, znieczulicy, krzywdy i cierpienia. A z drugiej strony jest coraz wiecej ludzi, którzy są świadomi, uduchowieni, walczą o te planete...
Ale co fakt to fakt - na 100% potężny podziec przyspieszyłby zmiany
PS. mówi się 'od zarania dziejów'
Groygle napisał/a:
LongIsland napisał/a:
No to chyba robisz błąd Takie myślenie nie zaprowadzi Cię do szczęścia...
Ehhh... a kto powiedział że ma mnie zaprowadzic?
Tylko mowię, że mogłoby Jeżeli na tym Ci nie zależy to przecież Twoja sprawa
Imię: Łukasz
Wysłany: 2010-08-18, 18:15
LongIsland napisał/a:
Co Ty ;P
Zachowują się coraz gorzej... coraz więcej jest obojętności, znieczulicy, krzywdy i cierpienia. A z drugiej strony jest coraz wiecej ludzi, którzy są świadomi, uduchowieni, walczą o te planete...
Ale co fakt to fakt - na 100% potężny podziec przyspieszyłby zmiany
PS. mówi się 'od zarania dziejów'
Tak masz rację zachowują się coraz gorzej
Cieszę się że u ciebie są tacy ludzie,którzy są świadomi, uduchowieni, walczą o te planete... u mnie ich nie ma
Chodzi ci chyba o bociec?
Tak zarania Nie przykładam się do nauki
LongIsland napisał/a:
Tylko mowię, że mogłoby Jeżeli na tym Ci nie zależy to przecież Twoja sprawa
Hmm...Widzisz może słyszłaś o ludziach mających kilka osobowości?Niestety ja mam kilka i nie wiem jak się ich pozbyć
Normalnie lubię życie,ludzi świat wszystko ale mam też zwierzęcą osobowość(nie wiem od kiedy chyba od urodzenia)ona nie lubi ludzi itd.ale zna się na życiu,pozwala racjonalnie myślec itp.
Wiem że to dziwnie brzmi ale taki jestem ''dziwny'' ''inny'' to przez ludzi(m.i koledzy z którymi spędzam czas ale nie mogę z nimi pogadać o tym czym bym chciał)Brak przyjaciół=brak oparcia=tzw. ''mieć doła''(mam go odkąd nauczyłem się myśleć)
Ale to jest offtopic(za który bardzo przepraszam)
Widze że jesteś bardzo mądrą osbą napisz mi na pw(jeśli masz)gg i ile masz lat?
Tak masz rację zachowują się coraz gorzej
Cieszę się że u ciebie są tacy ludzie,którzy są świadomi, uduchowieni, walczą o te planete... u mnie ich nie ma
Nie ważne czy są w Twoim otoczeniu bliższym czy dalszym, ważne że są na tym świecie i mogą pomóc powstrzymać to co sie dzieje...
Groygle napisał/a:
Chodzi ci chyba o bociec?
Tak zarania Nie przykładam się do nauki
Właściwie to chodziło o 'bodziec'
Myśle, że dla wielu ludzi takie bodźce już nastąpiły (WTC albo BP i inne), inni potrzebują kolejnych...
Groygle napisał/a:
Hmm...Widzisz może słyszłaś o ludziach mających kilka osobowości?Niestety ja mam kilka i nie wiem jak się ich pozbyć [..]
Wybacz, ale to nie ten dział chyba Załóż temat w 'problemach' to pogadamy :p
"Nie znasz dnia ani godziny kiedy syn człowieczy przyjdzie" to do mnie wystarczająco przemawia.
Choć z drugiej strony w 2012r. jest EURO, a jak nasi wygrają, to rzeczywiście koniec świata może być bliski.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum