Imię: Łukasz
Wysłany: 2010-09-02, 17:18
Cytat:
Hmmm.. ciekawe A jak na tym sie da zarobić?
Ja na to nie wydałam jeszcze ani złotówki, a Ty?
Są tacy ludzie co na tym zarabiają W telewizji widziałem.Jest koleś co mówi jeśli nie wpłacisz kasy na ''cośtam'' zapomniałem już to nie przerzyjesz.Takie tam bla bla No i ludzi tam trochę było.Ale ja na to leję bo ''co ma być to będzie''
No możliwe, że są tacy Tym niejmniej, to co ja wiem o 2012, to raczej nie ma związku z jakimkolwiek biznesem, więc taki argument dla mnie jest bez sensu Że niby co? Majowie to uknuli pare tysięcy lat temu, żeby teraz jakiś ich potomek mógł sie na tym wzbogacić?
Wszystko się kiedyś kończy. Nasz świat pewnie również będzie miał swój koniec, ale nie chce mi się wierzyć, że będzie akurat w 2012. być może coś się wydarzy, ale nie możemy być tego pewni.
_________________ Wie automatisch
Renn ich durch alle Straßen
Und keine führt zu dir.
Totalne brednie wyssane z palca. Było już tyle "końców świata", że nie sposób to wszystko zliczyć. Denerwuje mnie, kiedy moi znajomi twierdzą, że "kiedy widzą, co się dzieje na świecie, to zaczynają w to wierzyć". Przez cały okres trwania ludzkości było wiele katastrof i klęsk żywiołowych, ale dopiero teraz ludzie zaczęli je kojarzyć z tą głupią teorią końca świata w 2012.
A jeszcze bardziej wkurza mnie, kiedy ludzie uważający się za wierzących podchodzą do tego z nienależytą powagą.
dokładnie. wiele razy mówili, że będzie koniec świata i jak widać nadal żyjemy. w 2012 pewnie też okaże się, że skończył się tylko kalendarz majów przez co twierdzono iż nastąpi koniec świata. cóż. pożyjemy zobaczymy: )
_________________ Wie automatisch
Renn ich durch alle Straßen
Und keine führt zu dir.
Ale co Wy wiecie o 2012? 'Koniec świata' to przecież tylko jedna z teorii o tym co nastąpi... Weźcie się dowiedzcie najpierw czegokolwiek, a dopiero potem się wypowiadajcie
Wysłany: 2010-09-05, 17:15
Ale tu nie ma o czym gadać Jak będzie to będzie jak nie to nie...I w czym problem?Jest wile teori że będzie koniec i co z tego?Poczekamy do 2012 i się dowiemy...
Mówiąc delikatnie- bajery-rowery, jedna wielka bzdura i tyle!
_________________ www.sokolnictwo.pl www.koo.free.ngo.pl www.pustulka.pl
"W zarannej topieli drapieżny ptak wzbił się do lotu wysoko, wysoko"
"Będziesz jak ptak który szybując w otchłań ufnie wierzy,że jego czas wiecznie trwa"
Ja niby nie wierzę, ale czasami zadaje sobie pytanie.. a co jeśli.. ?
_________________ Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. T.Pratchett
Wysłany: 2010-09-09, 17:55
mru napisał/a:
a co jeśli.. ?
A co ma być zginiemy i po problemie... Nie bój się jeśli koniec nadejdzie to razem z nim odpowiedzi na to co po nim.Ogólnie nie proponuję się w tym zatracać(strata czasu a do niczego się nie dojdzie).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum