moim zdaniem to bzdura najpierw mowili ze koniec nastąpi jak papiezem bd murzyn
To akurat totalna bzdura, zmyślona przez jakichś rasistów.
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
rok 2012? rok, jak każdy inny. gdyby naprawdę chodziło o koniec świata, to jak już coś musiałby być rok 2018. przecież przy obliczeniach się pomylili o 6 lat. no chyba, że wliczyli to w rok 2012. brednie. a asteroida czy co tam? nie ma juz asteroid o takich wymiarach, zeby uderzyły w ziemię. gdzieś o tym czytałam.
_________________ Zacznę od tego, czego nie ma. Nie ma wspólnego dyskursu.
Potem pomyślałem 'pier****!" i przeleżałem cały miesiąc...ćpałem, oglądałem telewizję, lizałem rany. Było fajnie.
człowiek, to tylko człowiek, nie może dokładnie przewidzieć kiedy się wypali słońce i w ogóle, kiedy coś pie.prznie w ziemie xD !
a jesli koniec świata by był, to chciałabym, żeby było bez boleśnie ^^ xd.
gener. i tak powinnismy ( polska ) zyć w obawach, bo mamy nie tak z Rosją x D .
_________________ ____
Tak, że pewnego dnia możesz to być Ty, mogę to być ja...
Imię: Kuba
Wysłany: 2009-01-25, 12:54
Podobno w 2012 obok ziemi ma przelecieć jakiś meteor czy cos w tym stylu.
On jednak nie zachaczy o ziemie lecz jego ogon.
Meteor jest podobno ogromny i jego przyciaganie odwróci bieguny, a później zasłoni nam słońce na jakiś czas.
Naczytałem się o tym troche, oraz o przepowiedniach majów.
Podobno w grudniu 2012 to się wydarzy. Jednak NASA nie chce podać informacji ponieważ ludzie przestali by pracować i zniknelibyśmy szybciej niż przewidują majowie.
I jeszcze jedna ciekawostka.
Podobno gdy żył Noe ten meteor także przelatywał obok ziemi.
Przypuszcza się, że ludzie wtedy żyli znacznie dłużej ponieważ "aura" ziemi była inna.
Czytając gdzieś natknąłem się na infromacje, że Noe miał jakieś 400 lat. Podobnie Abraham.
Ja jestem zwolennikiem tej teori.
Ale jak będzie to się okaże.
Pozdro ludziska Myślę, że wam to troche wytłumaczyłem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum