Wysłany: 2009-07-03, 21:38
Zależy jak bardzo by mnie wcieło. Bo albo bym mu się roześmiała w twarz, albo stanęła jak wryta i po chwili odeszła;).
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Aż tak niewyżyty nie jestem a poza tym nie całuję byle czego.
Hmm.. no ale jest w temacie powiedziane, że jakaś super laska. Chopc moze to nic nie zmienia, fakt
Ja sama... nie brałabym pod uwagę czy to wypada, czy nie. Gdybym nie miała na to ochoty, to nie. Ale mogłoby mi odbic i mogłabym sie zgodzic. No nie wiem, trudno mi to sobie wyobrazic, ale przecież mogłoby sie zdarzyc, że miałabym na to ochotę.
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
Zapewne zależne byłoby to od okoliczności ,których nie mogłam przewidzieć.
Istnieją różne sytuacje,chociaż nie zrobiłabym nigdy niczego wbrew sobie.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Głupio się przyznać, ale nie wykluczam, że by to zrobiła. Nie było by to w moim stylu, ale wszystko zależy od okoliczności, mojego nastroju i kilku innych czynników. Ale chyba raczej nie. Zastanowiłabym się, a co bym zrobiła? Tego nie wiem.
_________________ 'kontrasty są potrzebne, by czuć smak życia'
Chlasnęłabym w pysk, i tyle. Jakby miał jakieś ale, to powiedziałabym mu, żeby następnym razem przygotował sobie przemówienie na kartce, bo się powtarza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum