Mam takie pytanko, a raczej jest to prośba o rade. Jak mam się umalować, w jakich kolorach i fasonach ciuchów będzie mi najlepiej? A więc:
-brunetka
-zielonooka
-cera jasna
-wyraźnie podkreślona figura
-duży biust (duży w sensie taki jak na normalną dziewczyne, ale żeby jakiś taki ogromny to nie)
Imię: Michał
Wysłany: 2009-08-04, 21:29
duśka napisał/a:
-cera jasna
koniecznie sie opal na słoneczku albo idź na solare bo blade ciało wygląda delikatnie mówiąc słabo a co do reszty to ubierz się tak żebyś sie dobrze czuła w tym co na siebie założysz
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba robić i jak trzeba żyć,
bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o sprężynę w materacu.
pytała też o fasony ubrań ;]
A co do tematu... kolor i wyrazistośc makijazu zalezy od stroju i okazji a jak biega o fason ubrań to zależy co chcesz uwydatnic a co np. ukryc...
_________________ W życiu każdej kobiety przychodzi czas,
że chce pobiec do taty siedzącego w ogromnym fotelu
i powiedzieć, że ten mężczyzna zrobił jej 'ała' na sercu
A on podmucha, pocałuje i powie, że znajdzie gówniarza...
Hmm. Do zielonych oczu fioletowy albo złoty cień, ja tak robię.
Co do ciuchów to ładnie ci pewnie w fioletowym, zielonym i czerwonym (brunetkom bardzo ładnie w czerwonym).
Jak masz fajną figurę to nie musisz się bardzo martwić o fasony. Jak masz talię to ją podkreślaj.
Duży biust ? To sobie daruj golfy, i wogóle ciuchy bez dekoltu, żeby go jeszcze nie powiększać ;P. No chyba, że chcesz. :D
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum