Co by tu dużo nie pisac to się streszczę. Na imię mi mama dała Aleksandra ;] mam 16 zim i pochodzę z Warszawy ;] Moim największym zainteresowaniem jest śpiew. A konkretnie głęboki jazzik. To ja. Lubię ludzi otwartych tolerancyjnych sympatycznych i wszechstronnych ;] nie lubię przeciwieństwa tych ludzi, dresów i wszelkich nałogów. Moją największą wadą jest obgryzanie paznokci a największą zaletą oryginalnosc charakteru i uzdolnienie w kierunku sztuki ;] To by było na tyle. Mam nadzieję spotkac na tym forum ciekawych, rozmownych ludzi. Pozdrawiam:*
Wysłany: 2009-02-24, 09:44 Re: A więc dobry wieczór.
Noir napisał/a:
Na imię mi mama dała Aleksandra ;]
Moją największą wadą jest obgryzanie paznokci.
Ja też miałem być AleksandraxDAle wyszedł KrystianxDDDDDDD
A w sprawie paznokci powinnaś się spotkać z moją kuzynka ona też do tego wchodzi i nie może wyjść z nałogu....
Ja też miałem być AleksandraxDAle wyszedł KrystianxDDDDDDD
A w sprawie paznokci powinnaś się spotkać z moją kuzynka ona też do tego wchodzi i nie może wyjść z nałogu....
Ja z tego wychodze cale zycie xD i nie moge wyjsc ;( ale moze... kiedyś mi się uda zobaczymy ^^
_________________ Tylko w pochłaniającej wszystko pustce samotności, w ciemnościach zacierających kontury świata zewnętrznego można odczuć, że się jest sobą aż do granic zwątpienia, które uprzytamnia nagle własną nicość w rosnącym przeraźliwie ogromie wszechświata.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum