Ja kiedyś wzięłam i musiałam zostać w domu. To, co przeżyłam, nawet ciężko mi wspominać. Cały czas wszystko, co brałam do rąk (np. telefon) wydawało mi się gumowe, nie mogłam tego utrzymać, miałam wrażenie, że ktoś stoi obok mnie i próbuje mi to wyrwać, że ludzie napierają na mnie z różnych stron... W efekcie zaczęłam się miotać jak szalona po pokoju, aż w końcu położyłam się pod biurkiem i szlochając jak małe dziecko czekałam, odpierając ataki nieistniejących prześladowców.
Innym razem wybrałam się po Aco do sklepu. Idąc po chodniku miałam wrażenie, że chodzę po łóżku wodnym. A w sklepie to już w ogóle odwaliłam masakryczne przedstawienie. Wolę o tym nie wspominać.
Brrrr, raczej nie polecam Acodinu.
brałam. i lubię. niby narkotyk. po 20 już rzygałam. mam teraz wstręt do ryby po grecku. ;d
nie trzeba było jeść.
fazy są nie kiepskie. uwielbiam ten stan.
_________________ 'ona mówi, że płaci cenę za pilnowanie swojej wolności. jest nią samotność.' ~
acodin slaby jest ;p lepiej wziasc 8 tabsow aviomarinu jak chcesz sie lekami faszerowac, efekt dobry i czasami sie halucynki jakies pojawia ;p
najlepiej poszukaj jak oddzielic benzydamine od lekow itp po tym jest faza boska, halucyny duze sa najlepiej brac to wieczorem jak jest juz calkiem ciemno, ja po tym w pokoju widzialem tanczace roboty na lozku i reke smierci wylaniajaca sie z drzwi xd naprawde polecam;p
_________________ I'll never wait for the pain of death
With a bullet in my gun don't fuck over my shit
Can you hold my crazy as I go?
So fuck hypocrisy and fuck you too !
czy czlowiek z wlasnym zdaniem musi byc zawsze krytykowany i nienawidzony??
i tak kazdy z nas umrze wczesniej czy pozniej, troche zabawy i eksperymentow nie zaszkodzi, lepiej brac cos we wczesnym okresie zycie kiedy organizm jest dosyc mocny i zdolny do regeneracji niz cpac na starosc zeby sie calkowicie zniszczyc
_________________ I'll never wait for the pain of death
With a bullet in my gun don't fuck over my shit
Can you hold my crazy as I go?
So fuck hypocrisy and fuck you too !
czy czlowiek z wlasnym zdaniem musi byc zawsze krytykowany i nienawidzony??
Ludzie kochani! Czy to forum jest od szerzenia głupoty? Żeby lekami się truć?
To powinno być zabronione A wgl. skąd się wzięła ta cała moda na pseudo-ćpuństwo? Jeszcze tego brakuje żeby przez takich #$% wszystkie leki zrobili na receptę.
lepiej brac cos we wczesnym okresie zycie kiedy organizm jest dosyc mocny i zdolny do regeneracji niz cpac na starosc zeby sie calkowicie zniszczyc
Nie lepiej w ogóle? W każdym wieku tak samo można się uzależnić a w młodym to już w ogóle, wtedy się nie myśli racjonalnie.
Jak już ćpacie, to proszę was, na litość, nie leki! Oprócz tego, że nażresz się tego psychoaktywnego gówna to jeszcze się nażresz wielu innych rzeczy co zniszczy Ci wątrobę a sam narkotyk - mózg. I masz porobione. Ćpajcie miękkie, jak już musicie, choć i tak to potępiam i nic mojego zdania nie zmieni. Gówniane to jest wszystko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum