i tak kazdy z nas umrze wczesniej czy pozniej, troche zabawy i eksperymentow nie zaszkodzi, lepiej brac cos we wczesnym okresie zycie kiedy organizm jest dosyc mocny i zdolny do regeneracji niz cpac na starosc zeby sie calkowicie zniszczyc
Łeb na ścianie, a łapa na fortepianie. Nie wiem czy płakać czy śmiać się z tak idiotycznego podejścia.
mozna sobie pojezdzic na tych co lubia troche wziasc, ale nie piszcie glupot jak nie wiecie.
Ktos wyzej napisal ze jak sie bierze leki to subst psychoaktywa niszczy organizm ale tez lek, co do mnie to wygladalo tak jak bralem avio lub leki z benza:
avio sie bralo malo (do10 tabsow) i nie za czesto ( lacznie z 5 razy to wzialem), a benzydamine sie odzyskuje z pewnego sroda higienicznego tak ze pozostaje CZYSTA benza ...[/list][/quote]
_________________ I'll never wait for the pain of death
With a bullet in my gun don't fuck over my shit
Can you hold my crazy as I go?
So fuck hypocrisy and fuck you too !
czy czlowiek z wlasnym zdaniem musi byc zawsze krytykowany i nienawidzony??
Nie bierzcie tego... Od miesiąca nic nie biorę.
Skończyło się tak, że co 3 dzień brałam 60-70. A jak nie miałam to dawałam sobie w żyłę. Nie warto wziąć nawet jednej tabletki. I tak w wielu przypadkach kończy się tak samo.
ja ostatnio bralem acodin z kumplem 163 tabletki na 2 raty podzielilem i mialem slabe haluny i idiotyczne byly(moze dlatego ze juz troche przecpany jestem), juz wiecej tego nie wezme, straszny syf i trzeba tego brac duzo, nie oplaca sie wiec odradzam acodin
odradzam branie tego leku po to by jakis efekt byl typu halucynacje, chyba sie domyslic mozna, ciagle sie majaczy ze sie umiera itp tylko, ani smiechu ani halucynow mocnych nic takiego fajnego
Imię: Matt
Wysłany: 2010-07-30, 13:16
MasterOfPuppets napisał/a:
odradzam branie tego leku po to by jakis efekt byl typu halucynacje, chyba sie domyslic mozna, ciagle sie majaczy ze sie umiera itp tylko, ani smiechu ani halucynow mocnych nic takiego fajnego
Nie odpowiedziałeś na pytanie zadane przez Margolę. Albo mnie ćpaj, albo czytaj dokładniej.
_________________ Kobieta, która nie jęczy w nocy, warczy w dzień.
Prócz kobiecego ciała i seksu nie umiem sobie nic wyobrazić oprócz muzyki.
spokojnie jak ktos chce cos wziasc to niech od lekkich zaczyna z narko to ganja, hasz a z lekow moze byc ten acodin ale efekt gowniany, po aviomarinie i acardzie efekt byl duzo lepszy, a najlepszy byl po benzydamienie, to da sie wydzielic z lekow i srodkow do higieny xd
Piracy napisał/a:
Albo mnie ćpaj, albo czytaj dokładniej.
zauwaz ze to bylo pisane po 7 rano, wtedy raczej zaspany lekko jestem i czasami mam jeszcze efekty z poprzedniego dnia ...
margola pytalas o to co moglbym doradzic bo chcesz cos brac ?
no troche sie znam na tym, mozna powiedziec ze doswiadczony jestem :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum