Witam! (;
Kiedyś usłyszałam o tabletkach "Acodin" . Dowiedziałam się , że po przedawkowaniu jest faza. Kilka dni temu właśnie wraz z kumpelą postanowiłam spróbować. Nie poszłyśmy do szkoły. Byłyśmy we 3 z czego tylko 2 brały"to". Kupiłyśmy 1 paczkę i na pół czyli po 15. Nie wiedziałyśmy po ilu jest przedawkowanie , nie wiedziałyśmy po ilu jest faza. Nie wiedziałyśmy nic.
Byłam pewna i już wkurzona , że nic mi nie ma. Jednak po 1,5 h poczułam zawirowania. Obraz miałam zamazany. Wszystko mnie piekło , dostałam na ciele czerwonych plam. Chodząc czułam się lekka jednocześnie ciężka? Nie czułam bólu. Często lądowałam o jakiś kant. Nic nie bolało. Byłam w doskonałym humorze.Do tego byłam cała rozpalona , po prostu dosłownie parzyłam , moja skóra była gorąca a ja tego nie odczuwałam . Szczerze? Podobało mi się.
Moja kumpela miała gorzej. Te same objawy a do tego duże oczy , duże jak u sowy. Ją trzymało ponad 8 godzin... nieźle co nie? Mnie nico krócej ok 6... Kiedy wszystko się skończyło śmiałyśmy się z tego i 2 dni później znowu brałyśmy aco. Tym jednak razem było stanowczo gorzej. Ze mną , z koleżanką. Ja wzięłam 21 a ona 19.
Ona dostała schizów. Była w dżunglii , widziała liany , chciała polować , widziała wszędzie błoto , bagna, jakieś robactwo. Widziała ludzi co ją gonią i uciekała do wanny...xD Śmiesznie brzmi to wszystko. Ja jednak czułam się inaczej te same objawy co za pierwszym razem a do tego własne zwidy. Mianowicie płynęłam statkiem. Topiłam się w oceanie , a potem znalazłam się na wojnie? Tak...widziałam dużo krwi , wybuchy , strzały . Widziałam jak we mnie celowano. Sama zbudowałam sobie barak. Na prawdę wojna. Najgorsze było potem. Ja traciłam przytomność , nie docierało do mnie nic , one mnie nosiły a ja nie reagowałam , oczy mi uciekały do góry. nie czułam bólu kiedy biły mnie po twarzy. Nic do mnie nie docierało. Byłam nie przytomna. Natomiast kumpela z dżungli dostała ADHD. Nie umiała usiedzieć. Przemieszczała się z miejsca na miejsce wszędzie było jej pełno. Dosłownie.
Może to wszystko było fajne... i wiem , że to powtórzę , jednak nie wiem czy warto? Niszczyć sobie życie , faszerując się lekami... pewnie nie...
Pozdroo ; D
Acodin to ścierwo chyba ze masz kaszel i lekarz ci przepisze. Nie od dziś to wiadomo ale nie rozumiem czemu sluży temat pokazaniu własnych doświadczeń? Nie radze brać tego więcej tak czi inaczej w szkole mi dużo o tym mówili o to zło jest niezaprzeczalnie.
// Słownik lub zainstaluj w przeglądarce wtyczkę sprawdzającą błędy. [Constatine]
_________________ Bąć wojownikiem, pęć przez życie z odwagą!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum