ja powiem Ci tak to nie zależy od firmy jakoś specialnie chociaż jakaś tam zależność może i jest, trzeba patrzeć jak buty są wykonane, raz kupiłam sobie buty nike za 200zł i nosiłam je 1,5msc-a ;/ rozkleiły się, później kupiłam sobie drugie buty nike z grubsza podeszwą i mam juz je 8msc i wszystko dobrze
Wysłany: 2010-05-07, 21:08
Ja nie mam jakoś zaufania do adidasa, ani do pumy. Adidasy oprócz tego, że brzydko wyglądają mi na nodze to jeszcze szybko sie psują. Pumę miałam raz i po pierwszym deszczu odeszła podeszwa, a przy reklamacji, bo buty miały tylko tydzień, stwierdzili, że są na suchą pogodę. Więc podziękuję również za.
Nike mnie nie zawiodło raczej. W miarę wytrzymałe zawsze były.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Jak dla mnie Nike są najlepsze. Chodziłam w nich całą tegoroczną zimę i ani razu nie przemokły, ani nie zmarzły mi stopy, poza tym nie widać po nich żadnych śladów użytkowania(ponad rok). Pumy nie polecam, szybko mi się zniszczyły.
Polecam jak najbardziej Nike.
_________________ 'Siedzieliśmy długo w milczeniu, trzymając się za ręce.
Czytałam w jego oczach odwieczny lęk, odziedziczony po przodkach,
lęk przed prawdziwą miłością i próbami, na jakie wystawia ona mężczyznę.'
_________________ Są dwa pytania, które człowiek musi sobie zadać: pierwsze brzmi “Dokąd idę?” a drugie: „Kto idzie ze mną?” Jeśli kiedykolwiek postawisz sobie te pytania w złej kolejności – masz problem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum