otóż mam taki nietypowy problem ze chciałbym sobie kupić buty i nie wiem jaka firma produkuje najwytrzymalsze buty;d może wy macie jakieś doświadczenie w tej sprawie?
jeśli mam być szczery to tylko SALOMON
salomony wytrzymują wszystko, są wygodne, super wyglądają
adidas mi się rozkleiły po pół roku więc nie polecam
innych nie miałem nigdy
Puma - po 2 tygodniach mi się kompletnie rozkleiły.
Adidas - Maksymalnie pół roku jak kolega wyżej.
Nike - Noszę je już kolejny rok i szczerzę mogę Ci polecić Nike.
Z wymienionych przez Ciebie polecam Nike. Ja jednak zostaje przy swoich Reebokach, nigdy nie miałem z nimi żadnych problemów (czego nie mogę powiedzieć o butach Diesla, drogie cholernie a wytrzymały max 2 miesiące).
_________________ Dzisiaj jesteśmy zaledwie skałami w rzece, za kilka lat los może wznieść nas jako tamę, o którą zostanie rozbity główny strumień, po to tylko, aby popłynąć naprzód nowym korytem.
Witam.
Powiem ci tak:
Nike: Są to buty czysto szpanerskie, szybko się rozwalają i mają bardzo kiepską budowę podeszwy. Są to buty tylko wyjściowe, jeśli mówimy o kolekcjach dostępnych na co dzień nie sportowych.
Adidas: Jest to najlepsza firma, ich buty to najwyższa jakość. Polecam.
Pumy: Są to buty eleganckie ich kolekcje, lecz cena jest wysoka.
Polecam Ci Adidas, najlepsza marka za rozsądną cenę. Chyba że masz większy fundusz to pumy ale tylko kolekcja future cat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum