Wysłany: 2010-03-22, 21:05 Administratorzy do panelu newsów.
Witamy!
Postanowiliśmy dać Wam troszkę możliwości włączenia się w forum
Pewnie wszyscy zauważyli panel, który pojawił się na forum jakiś czas temu - "Co nowego na e-Mlodzi.com?". Oddajemy go w Wasze ręce.
Prosimy o zgłoszenie się osób, które chciałyby nim zarządzać, dodawać tam nowe nowinki z forum, informacje o ciekawych tematach itd itd.
Czekamy tutaj
_________________ ...znajdujesz to, czego szukasz, umyka ci to, co zaniedbujesz.
Jakiś czas temu uruchomiony został panel newsów. Czy jest on Waszym zdaniem potrzebny, jak oceniacie dobór tematów które zostały wyświetlane w panelu ? Czekam na opinie.
_________________ "We'll meet again
Don't know where
Don't know when
But I know
We'll meet again
Some sunny day"
Jak wyżej, ani mnie to ziębi, ani mnie to parzy...
_________________ Dzisiaj jesteśmy zaledwie skałami w rzece, za kilka lat los może wznieść nas jako tamę, o którą zostanie rozbity główny strumień, po to tylko, aby popłynąć naprzód nowym korytem.
Ja się zgłaszam, mam do tego predyspozycje - redaguję newsy na stronie mojej uczelni.
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum