Nie palę- Tabliczki na papierosach mnie odrzucają
Piję okazyjnie - wódka lub szampan = W końcu jestem polakiem :)
_________________ "Nie potrafię siedzieć spokojnie i patrzeć, jak ktoś tyra za dwóch. Muszę wtedy wstać i pilnować roboty, krążyć wokół tytana pracy z rękami w kieszeniach i udzielać mu wskazówek. Taką już mam czynną naturę. " - Working class hero !!!
Wysłany: 2009-09-19, 20:25
Coś w tym jest. Nie lubię piwa, tej goryczy itd. A jednak czasem się skuszę, zwłaszcza w towarzystwie, no i z sokiem, bądź jakiś reds, no ale jednak. Uzależnienie jednak na pewno to nie jest.
Nie palę, nie wiem czy lubię bo nie próbowałam, no i nie zamierzam bo sam dym mnie odrzuca.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Nie palę i nie piję. Nic mi to nie da, a może tylko odebrać.
_________________ Jeżeli twoja głowa jest dla ciebie przyczyną grzechu, obetnij ją sobie i wyrzuć, bowiem lepiej wejść bezgłowym do królestwa Niebieskiego niż z głową tkwić wśród ognia piekielnego.
Papierosa nigdy do ust nie wezme, a z piwem to wyglada tak ze od 6 pazdziernika 09` nie pije piwa poniewaz po spozyciu 12 i 3 win zaczolem rzygac jak kot i od tej pory mam wsrted do piwa. Jak poczuje zapach to mi sie wymiotowac chce a jak juz wezme lyka to rzyganko ostr (nie wie moze ktos jak sie tego pozbyc???).
_________________ I'll never wait for the pain of death
With a bullet in my gun don't fuck over my shit
Can you hold my crazy as I go?
So fuck hypocrisy and fuck you too !
czy czlowiek z wlasnym zdaniem musi byc zawsze krytykowany i nienawidzony??
nie palę, nie próbowałem i nie będę. Dym, ble, zółte zęby, smierdzi się.
piję okazyjnie z przyjaciółmi, lub gdy jestem sam w domu, a nie mam co do roboty
No cóż, nie lubię piwa, a czasem je piję.
Zaś papierosy dawno temu polubiłam, a obecnie nie palę.
_________________ Nie ma już nic.
I już nic nie spotka nas.
Nie ma w niebie naszych gwiazd
Kolejny raz,
Świat zatoczył z nami krąg.
Wyrwał wiarę z naszych rąk,
Nie ma już nic.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum