Witam :) Mam na imię Kaśka, mieszkam w Lublinie. Uczę się w ogólniaku na profilu językowo- artystycznym. Interesuję się kulturą i życiem Słowian (może kiedyś się dostanę na studia gdzieś w tym kierunku ). Chodzę na zajęcia plastyczne, ale muszę się jeszcze duuużo nauczyć ^^. Moim przekleństwem jest matematyka. Tfu tfu. Niestety będę musiała zdawać to na maturze a to nie jest fajne.
Jeżeli macie jakieś pytania to chętnie odpowiem :)
Pozdrowienia
Nie wierzyłam dopóki nie poszłam do nowej szkoły. Moja sorka od woku jest kosmitką
Wygląda jak nie z tej ziemi, jeździ dziwnym pojazdem... nawet głos ma dziwny. Jeszcze pare innych ale to trzeba zobaczyć, więc zapraszam do mnie na lekcje
Ej to super jeżeli mieszkasz blisko. Zapisuję się do Ciebie na korki
Jak wytłumaczysz mi, osobie z dysmózgowiem matematycznym logarytmy to będę pełna podziwu
Witam a pytań nie mam. Jedynie życzę powodzenia w szkole i z matmą (znam ten ból)/
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum