Wysłany: 2010-01-09, 22:33 [artykuł] Jak kosmici nas zabijają
Słyszy się tu i tam, że obcy to przyjazne zielone ludki, które służą pomocą ludzkiej rasie. To nie pomoc, to służebność w stosunku do nich. Po pierwsze obcy nie są zieloni, ktoś się naoglądał filmów o panu żabce i wszystko widzi na zielono. To nie marsjanki z apteki wesoło reklamujące jakieś dropsy. I tu już się zaczyna moja teoria co do ich zło wrogości. Wszyscy wiedzą, że dropsy są złe no i dlatego marsjanki je nam wciskają abyśmy się potruli! Swoją wyimaginowaną dobrocią manipulują mózgami małych dzieci, które naciągają swoich rodziców aby kupić im te marsjankowe dropsy, bo leczą. Przepraszam za kolokwiliznm, gówno a nie leczą, ryją beret, robią istne kiełbie we łbie, aby potem podprogowo manipulować mózgi tych małych dzieci. Skąd niby 13 latkowie są już ojcami? Bo to wpływ kosmitów, w przeszłości najadły się dropsów reklamowanych, przez "przyjazne" marsjanki a teraz świrują pawiana, ale nie na daremno bo jest w tym, jak we wszystkim ukryty sens. Taki 13 letni ojciec ma już spartaczone życie na najlbliższą kupę lat, psychika mu nie wytrzyma i popełni samobójstwo. Takie to przyjazne marsjanki, co podświadomie mordują.
To nie koniec, to jedynie początek listy "jak kosmici nas zabijają". Każdy z was słyszał o facetach w czernie, ale nie chodzi mi teraz o Willa Smitha i Tomi Lee Jonsa, tylko o prawdzich facetach w czerni, wysłanników strefy 51. Kosmici są w kolaboracji z nimi, bo tak na prawdę ci faceci w czerni to nie ludzie tylko humanoidy. Przejdę jednak do meritum. Kosmici mają tendencję do pojawiania się na oczach ludzi, którym i tak nikt nie uwierzy, że ich widzieli. Ale jest w tym ukryty spisek. Ci ludzie za wszelką cenę próbują udowodnić wszystkim to, że się ich widziało. Wtedy właśnie do akcji wkraczają faceci w czerni. Zastraszają tych, że świadków, ci ludzie boją się bo nachodzą ich goście w czerni non stop! Psychika im siada, jedni mają mocne nerwy drudzy zaś nie, i serce im siada, a inni znów wegetują w psychiatrykach, bo zwariowali przez manipulację ich mózgu. Tak, takie rzeczy się wyrabiają za naszymi plecami, ale ja jestem poto aby wam uświadomić to co się dzieje.
Obcy gdyby byli rzeczywiście tacy przyjaźnie nastawieni do nas to zapobiegli by wojnie w Iraku, nie dpouścili by do produkcji broni masowego rażenia, ale widocznie im chodzi o to abyśmy sie sami wyrżneli bo po co mają marnować swoje siły i cenny dla nich czas. Oni nie chcą nas zniszczyć bo mają kaprys, kaprys to rzecz ulotna raz jest a potem znika. Oni mają w tym cel, a tak się składa, że ja ten cel znam! Ziemia ma dużo nie odkrytych złóż naturalnych, które obcy chcą sobie przywłaszczyć, oprócz tego ziemia jest ulokowana w dobrym punkcie komunikacyjnym.
To tyle ode mnie na ten temat, miejcie się na baczności.
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
to wszystko kłamstwa. wszyscy wiedzą, że to nie Marsjanki, a żelusie wszystkich zajibą, bo we wnątrzu jądra ziemi są ukryte magiczne skladniki d produkcji żelek, poprzez które będzie można kierować mózgami w sposób bezpośredni.
pozatym, Straho proroku!;*
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum