Siemanko, czy badania lekarskie trzeba podać już przy składaniu podań? Jeśli tak, to gdzie je robimy? U lekarza rodzinnego czy dostajemy jakieś skierowanie ze szkoły? Chodzi mi głównie o Technikum, kierunek elektronika. Pozdrawiam
Wysłany: 2010-05-08, 11:14
jr_ napisał/a:
zawodowego, nie rodzinnego
Zawodowego w przypadku technikum, zawodówki. W LO wymagane jest zaświadczenia od lekarza rodzinnego.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Ja to miałem tak.Sam poszedłem do swojego rodzinnego i mi wypisał.Potem w szkole sami rozdawali bez leczenia.Ale ja składałem podanie do województwa łódzkiego gdzie rekrutacja kończyła się ostatniego kwietnia więc musiałem to sobie sam załatwić.
Wysłany: 2010-05-09, 13:39
Corrie napisał/a:
Wcale nie. W moim mieście liceum do żadnego lekarza nikogo nie wysyła.
Ale przy składaniu dokumentów musisz mieć zaświadczenie od lekarza że jesteś zdolny do podjęcia nauki, czy jakoś tak.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
taa? Ja chodzę do technikum informatycznego i ci powiem że do okulisty nie poszedłem, miałem stacjonarne badania u pielęgniarki w szkole(ciśnienie,wzrok,proporcja wzrostu do wagi,obczaiła se mój kręgosłup)
Potem dostaliśmy kartki że mamy iść do lekarza , to wbiłem do rodzinnego i mi wypisał.
Natomiast przy składaniu papierów to dostajesz od lekarza historia szczepień
_________________ Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych. — Woody Allen
Imię: Ewa
Wysłany: 2010-05-15, 13:23
mlody113a napisał/a:
jr_ napisał/a:
INFORMATYCZNA to musisz iść na badanie wzroku
taa? Ja chodzę do technikum informatycznego i ci powiem że do okulisty nie poszedłem, miałem stacjonarne badania u pielęgniarki w szkole(ciśnienie,wzrok,proporcja wzrostu do wagi,obczaiła se mój kręgosłup)
Potem dostaliśmy kartki że mamy iść do lekarza , to wbiłem do rodzinnego i mi wypisał.
Natomiast przy składaniu papierów to dostajesz od lekarza historia szczepień
no właśnie,żadnych zawodowych lekarzy nie musiałam nawiedzać ;p
_________________ "zamknęłam drzwi,a za nimi strach,
Wiedziałeś już,że podróż nasza trwa,
A może właśnie doszliśmy do celu?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum