Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-02-11, 20:12
a ja kocham wszystki balsamy z dove i Johnsona
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Czerwony Garnier, bardzo lubię także wygładzające mleczko do ciała z Nivea oraz masło kakaowe bądź o zapachu białej czekolady.
Jednak najczęściej sięgam po to pierwsze ,zwłaszcza w okresie zimowym ,gdy mam wyjątkowo przesuszoną skórę.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Czerwony Garnier, sprawuje się bardzo dobrze, mocno nawilża, co chyba jest jego największym plusem, dlatego pewnie go stosuję, a i zapach ma nawet ładny. Czasami mam też fazę na jakieś ślicznie pachnące, niestety słabo nawilżające, czekoladowe, kakaowe czy inne takie.
_________________ Niestety, rzadko koło zdarzeń obraca siła naszych marzeń.
Brązujący od Ziai. Kochałam go za to że brązowił, a do zapachu przyzwyczaiłam się tak, że nie mogłam bez niego żyć. Ale skończył się i teraz używam waniliowego Eveline. Może być.
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
Imię: Weronika
Wysłany: 2010-02-15, 15:31
Avon naturals - truskawka i guawa
uwielbiam sam zapach
_________________ Be careful little eyes what you see
It's the second glance that ties your hands as darkness pulls the strings
Be careful little feet where you go
For it's the little feet behind you that are sure to follow
Avon naturals - truskawka i guawa
uwielbiam sam zapach
Też go mam,dostałam na urodziny.Cóż zapach jest przyjemny,ale jako balsam nie spełnił moich oczekiwań.
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
Używam przeróżnych balsamów różnych firm. Ostatnio tych z linii Naturals z Avonu i nie uważam ich za najlepsze jeżeli chodzi o nawilżenie, za to mają ładne zapachy. Spodobało mi się masło do ciała Rebuild Ziaji. Za to balsam masło kakaowe Ziaji świetnie nadaje się do bardzo suchej skóry i ma bardzo pobudzający zapach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum