Wysłany: 2008-11-17, 18:14
Najlepsze są oliwki johnsons:), nic tak fajnie nie nawilża skóry.
Ale trzeba pamiętać o peelingach, żeby wszystkie składniki odżywcze mogły głęboko wniknąć w skórę.
Lubie też serie tutti frutti, ale to ze względu na zapach, bo średnio nawilża.
O tak, oliwki Johnson`s są najlepsze! W sumie nic poza tym, nie używam, ale mam bardzo fajne masło do ciała o zapachu czekolady. Niesamowicie subtelne, a skóra jest wtedy taka miękka i gładka. Poza tym, Neutrogena i Garnier(taki czerwony).
_________________ Dreaming of screaming
Someone kick me out of my mind
I hate these thoughts I can`t deny
Wysłany: 2008-11-21, 20:16
Hm... ja mam z Johnson's i jest ok. Lubię też balsamy z Neutrogeny (i wszystko z Neutrogeny)
Słyszałam właśnie, że masła kakaowe są dobre. Co do oliwek. Kubie je, ale długo się wchłaniają
te oliwki dla dzieci? xD
aktualnie mam z Sorai, taki różowy. bywały lepsze, ale ten też jest ok. ładnie pachnie.
_________________ ...każdy element po setce to początek kolejnej setki. Taka nierówność pierwszej setki. Nierówność równa się beznadziejności, beznadziejność - upadkowi.
I koło się zamyka.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Masło kakaowe firmy ziaja-cudo.
Zamiennie z balsamem dove i garnierem.
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
Wysłany: 2010-02-09, 22:22
madeline134 napisał/a:
Masło kakaowe firmy ziaja-cudo.
Ono jest strasznie mdłe;x Później aż mi niedobrze od tego zapachu.
Mleczko czerwone Garniera, ach i och. Nie dość, że ładnie pachnie to jeszcze odpowiednio nawilża skórę. I jeszcze takie kokosowe w buteleczce kolorowej z krową, ale nie pamiętam nazwy i taki zielony z kwiatkami w tubce;p.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Ono jest strasznie mdłe;x Później aż mi niedobrze od tego zapachu.
Nie tak bardzo,bardzo.
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum