W mojej szafie nie przeważa żaden kolor. Uwielbiam ubrania kolorowe, często rzucające się w oczy. Różnokolorowe swetry to moja mania. Mam wszystkie kolory oprócz zieleni i czerwieni, nad czym ubolewam, ale to pewnie szybko się zmieni. Jeżeli chodzi o koszulki to decyduję się raczej na biel, rzadziej czerń. Czasami wpadnie jakaś kolorowa. We wszystkim odpadają bardzo stonowane kolory i szarości.
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-01-10, 14:24
najwiecej mam czerni ale
sheilven napisał/a:
marzy mi się wielki szary sweter.
po za tym uwielbiam czerwien i lubuje tez ubrania wzorzyste opetal mnie szał na motywy zwierzęce.
dużo bieli też mam, fioletu trochę.
ostatnio szary mnie opętał.
i różowego sporo też - różnych odcieni.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Ostatnio jednak zaczął przeważać szary, fioletowy, czarny i granatowy.
fiolet
U mnie.. hmm, chyba w większości czarny i szary.
_________________ Każdej minuty, każdej godziny, każdego dnia żyję w przekonaniu, że w końcu minie.. miłość, nienawiść, życie.. tak, życie. Bo śmierć już nie boli.
generalnie wszystkie. chyba z kazdego kolorku coś mam. i nawet nie mam ubrać, gdzie jakiś kolor przewaza. kiedyś miałam, a teraz mam wszystko. i tak wolę (;
_________________ obudzimy się wtuleni w południe lata, na końcu świata, na wielkiej łące (;
Wiadomo, że większość ciuszków jest koloru różowego.
Posiadam też dużo czarnych ubrań bo do wszystkiego pasują.
Nie mam nic żółtego ani zielonego. Nie lubię po prostu tych kolorów na
ubrankach. (;
_________________ `Przedstawione, co piękne, zakończone, co straszne.
...Nie wszystko, co piękne, jest nasze...`
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
_________________ 'A Ty mnie na wyspy szczęśliwe zawieź,
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj,
Ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań,
we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu.'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum