Różne kolory na pewno nie jaskrawe.
Zazwyczaj ciemne, ale nie brakuje też kolorowych, niebieskich i białych...,czerwonych.
Najmniej mam jednak różowego.
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Ja mam tak pół na pół. Jest troche rzeczy bardziej stonowanych jak i tych jaskrawych. Przeważają kolory: turkusowy, biały, zielony, czarny.
Mało mam ubrań w kolorze żółtym. Tak jakoś wyszło z tą barwą. Różowe też mam rzeczy. Bluzeczke, koszule różową.
u mnie znajduja sie kolory - Czarne, Zólte , zielone , ( 2 -rozowe bluzy w których nie chodze ,ale Cciii) , ehym wiec ten no.. czerwony, biały , szary.. no i to te dominujące :D
Ja mam to samo xD
U mnie dominują kolory "ziemi" czyli brązy zielenie jak i również czerń, odcienie niebieskiego.. , czasem czerwień, żółć i fiolet :P
Ale nic krzykliwego, lubie stonowane kolory
pół na pół. ubieram się kolorowo, żeby nudno nie było. ale najwięcej i tak mam czarnych ubrań.
_________________ ...każdy element po setce to początek kolejnej setki. Taka nierówność pierwszej setki. Nierówność równa się beznadziejności, beznadziejność - upadkowi.
I koło się zamyka.
Imię: Kasia
Wysłany: 2008-11-25, 15:50
kolory ? są i biele i czernie ... fiolety i coś niebieskiego ... ale bardziej stonowne ... landrynkowe ciuchy go out.
_________________ 'Nieznajomość zła nie jest cnotą, lecz głupotą; zachwycanie się nią to jakby nagradzanie za uczciwość człowieka, który nie ukradł ci zegarka, bo nie wiedział, że go masz'
Dominuje czerń w większości moje garnitury. Znajdzie się kilka czerwonych rzeczy, parę zielonych a reszta to białe
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum