Cytat:
A ja mam. W końcu na czymś też nasza wiara ma sie opierać, co nie ?
K*rwa mać, typowa "katolicka" idiotka, jeśli twoja wiara się opiera o nienawiść do "innych" to gratuluje najwyższego poziomu debilizmu w tej kategorii.
Zgadzam się z tobą w 100% ale co zrobić :P są ludzie i parapety :P no i klamki też :P
K*rwa mać, typowa "katolicka" idiotka, jeśli twoja wiara się opiera o nienawiść do "innych" to gratuluje najwyższego poziomu debilizmu w tej kategorii.
Naucz sie w końcu czytać. Katolicy nie nienawidzą homo i bi, ale są temu przeciwni i robią wszytko by nie było to legalne itp. To nie nienawiść.
_________________ If I could, maybe I'd give you my world
How can I, when you won't take it from me?
Gdyby nic nie dawały to chyba by ich nie robili. Zresztą na paradzie nie są wszyscy homoseksualni bo tam również pojawiają się osoby, które są tolerancyjne a same są heteroseksualne.
nie sądzę. prawda jest taka, że większość gejów próbuje sobie zbić kapitał ,z którego korzystają później - manifestując nie tylko swoja homoseksualność jak i to 'napiętnowanie'.
to takie drażnienie byka - skoro wiedzą, że i tak nie 'przekonają' przeciwników homo, to po co ich rozjuszają i wywołują liczne debaty, lub mniej uprzejmie formy wyrażania opinii, jak bójki?
to takie drażnienie byka - skoro wiedzą, że i tak nie 'przekonają' przeciwników homo, to po co ich rozjuszają i wywołują liczne debaty, lub mniej uprzejmie formy wyrażania opinii, jak bójki?
Pokazać jak głupi i nietolerancyjny jest Polski naród. Również pokazać jak się odnoszą do tego "osły" z Wiejskiej.
I tak zawsze w pewnym sensie wygrają bo oni się nie biją, nie rzucają kamieniami a robią to przeciwnicy pokazując ową głupotę i debilizm.
Imię: MAGDA
Wysłany: 2009-05-22, 14:40
swEeTbOyMuah napisał/a:
Cytat:
A ja mam. W końcu na czymś też nasza wiara ma sie opierać, co nie ?
Idiotke znajdź sobie w rodzinie. ;] Tych z debilizmem może też
A o nienawiści NIGDZIE nie napisałam. To, że czegoś nie toleruję, to nie znaczy, żę nienawidze. INTELIGENTNY 9-letni Adolfie
Primo Pronto. Znam chłopaka, który jest gejem. Sympatyczny chłopak. Nie zgadzam sie z jego orientacją, co nie znaczy, że go nie lubię. Bo nic do jego charakteru nie mam poza tym
Więc hamuj troszke człowieku z poziomem.
TQIT napisał/a:
To nie nienawiść.
właśnie.
_________________ Na podstawie tego, kogo masz koło siebie wiesz, kim naprawdę jesteś..
Ostatnio zmieniony przez *MAGDA* 2009-05-22, 14:41, w całości zmieniany 1 raz
Nie no przecież to TYLKO ograniczanie drugiego człowieka. Dobrze, że nie mamy do tego prawa [no.. nie mamy pełnego prawa*], bo każdy inni, wszyscy równi.
Yasminne napisał/a:
to tak jakby wszyscy hetero wyszli na ulicę obnosić się ze swoją heteroseksualnością.
Tylko, że homoseksualiści raczej tych hetero nie tępią, więc nie mają po co organizować parad.
_________________ ,,Trzeba się upić, żeby w ogóle wrócić..'' - J.Tuwim
Imię: MAGDA
Wysłany: 2009-05-22, 14:44
Danzy napisał/a:
Nie no przecież to TYLKO ograniczanie drugiego człowieka.
a czy tych ludzi jakos ograniczamy ? Ja osobiście widząc less, czy geja, nie podejdę wyśmiać, czy coś. Po prostu swoje myślę i dziękuję. Nie obrażając nikogo, nie wyśmiewając.. Bo uważam, że JA od zmieniania ludzi nie jestem. Mi to przeszkadza, ale to tylko ICH sprawa kim są. Idywidualiści.
_________________ Na podstawie tego, kogo masz koło siebie wiesz, kim naprawdę jesteś..
chyba nie zrozumiałaś mojej wypowiedzi, skoro odpowiadasz mi w ten sposób, ale mniejsza z tym.
Nie bardzo mniejsza, może wytłumacz? Chyba jak mówisz, że wychodzą się unosić to chodzi Ci o parady.
*MAGDA* napisał/a:
a czy tych ludzi jakos ograniczamy? Ja osobiście
Właśnie. TY na miliony ludzi na całym świecie. Oczywiście, że ograniczamy. Nie koniecznie akurat Ty, ja, czy jakiś tam Kowalski, ale mówię tu chociażby o państwie. Parady - źle, całują się - fuj, chcą oddać krew - też czasem nie mogą (choć to się zdarza chyba w większości przypadków u homoseksualistów, a nie bi.)
_________________ ,,Trzeba się upić, żeby w ogóle wrócić..'' - J.Tuwim
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum