bi i homoseksualizm wcześniej też były postrzegane za zaburzenie, więc coś tam jest na rzeczy. A znowu skąd pewność, że za 30lat zoofilia nie będzie postrzegana jako orientacja? :>
Moja wypowiedź tyczy się teraźniejszości i nie miała charakteru domniemywania co będzie w przyszłości,bądź jak było to postrzegane w przeszłości.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Moja wypowiedź tyczy się teraźniejszości i nie miała charakteru domniemywania co będzie w przyszłości,bądź jak było to postrzegane w przeszłości.
No shit, Sherlock! Właśnie dlatego o to spytałem ...
_________________ We are Satan's generation and we don't give a fuck(...)
Infernal blood runs in our veins
Alcohol and drugs is what we need and take
We need no stupid fucking conscience
Go get fucked if you are not one of the bestial ones
bi i homoseksualizm wcześniej też były postrzegane za zaburzenie, więc coś tam jest na rzeczy. A znowu skąd pewność, że za 30lat zoofilia nie będzie postrzegana jako orientacja? :>
raczej tak nie będzie, z tego co wiem to zoofil odczuwa normalny popęd seksualny do drugiego człowieka, a zoofilia to tylko dodatek, jedni lubią pana i niewolnika, inni grupowi, koleini rożnego rodzaju zabawki, albo miejsca publiczne, a niektórzy są zoofilami.
homo, hetero, bi czy nawet aseksualizm można wyjaśnić naukowo i trzyma się to kupy, ale zoofilia w żaden sposób.
A tak wogóle co to ma do rzeczy??
Visage napisał/a:
Pytanie ode mnie, czy jeśli ktoś zauważy jakiś pociąg do tej samej płci, jest od razu biseksualny?
jakiś pociąg nie wystarczy, za wyznacznik ja bym tu przyjął fantazje seksualne oraz sny erotyczne.
_________________ Jedynymi ludźmi na ziemi, którzy nie widzieli Chrystusa i jego nauk jako przekazu pokoju są chrześcijanie.
raczej tak nie będzie, z tego co wiem to zoofil odczuwa normalny popęd seksualny do drugiego człowieka, a zoofilia to tylko dodatek, jedni lubią pana i niewolnika, inni grupowi, koleini rożnego rodzaju zabawki, albo miejsca publiczne, a niektórzy są zoofilami.
To jestem w stanie zrozumieć; ale np. pedofilii bliżej do przełamania takiej bariery, do stania się orientacją, nie sądzisz?
Cytat:
jakiś pociąg nie wystarczy, za wyznacznik ja bym tu przyjął fantazje seksualne oraz sny erotyczne.
W jakich warunkach? Tzn. czy miałyby to być fantazje w pewnym sensie ciągłe, wielokrotnie się powtarzające? I znowu na jakim etapie życia miałyby się pojawiać?
_________________ We are Satan's generation and we don't give a fuck(...)
Infernal blood runs in our veins
Alcohol and drugs is what we need and take
We need no stupid fucking conscience
Go get fucked if you are not one of the bestial ones
moje zdanie na tej temat jest takie że...
to normalni ludzie.
Ja jestem Bi .
Nie wszyscy ludzie nas popierają...
Bo kobieta jest dla mężczyzny a meszczyzna po to by sie wiazac z kobieta tak zostalismy stworzeni.
_________________ ' Nie Raz Mamy Tylko 5 Sekund
Na Podjęcie Jakieś Decyzji
A Sami Musimy Sie Starac
Żeby Ją Podjąć Dobrze '
Bi jest w zupełności normalne .
Kiedyś moja babka od Polskeigo powiedziałą , ze ludze biseksualni są jacyś dziwni i mają nie pokolei i wogóle , ze chorzy bo właśnie powinno być kobieta-mężczyzna..
Imię: Weronika
Wysłany: 2010-01-14, 16:19
Ja też osobiście znam przypadek że dziewczynie się podoba tylko jedna kobieta i żadna inna...a tak normalnie to też faceci;p wiec czy musi odrazu być bi? :)
Ja też osobiście znam przypadek że dziewczynie się podoba tylko jedna kobieta i żadna inna...a tak normalnie to też faceci;p wiec czy musi odrazu być bi? :)
Moja przyjaciółka chodzi z moim kumplem, a on jest strasznie uparty i jak sobie coś ubzdura to nie idzie mu nic wytłumaczyć.
Ostatnio zrobił się o mnie zazdrosny i stwierdził, że jeśli będę dużo z nią przebywać to ona też będzie bi.
Ja do związków biseksualnych nie mam nic. Jestem tolerancyjną osobą. Mnie kręcą tylko chłopcy, nie całowałam sie nigdy z dziewczyną, ale mam kilka koleżanek które już tego doświadczyły. Jednak orientacji w ten sposób nie zmieniły.
dla mnie jest to troche dziwne... nie będę tu pisać że jestem tolerancyjna i takie tam ble ble ble ... wg. mnie to chore, widząć facetów czymających się za rączkę i całujących się -masakra ... ale nie wyśmiewam się z nich czy coś w tym stylu... jednak nie zadaje się z takimi ludzmi
[ Dodano: 2010-01-20, 11:59 ]
Nosferatu napisał/a:
Cytat:
A ja mam. W końcu na czymś też nasza wiara ma sie opierać, co nie ?
K*rwa mać, typowa "katolicka" idiotka, jeśli twoja wiara się opiera o nienawiść do "innych" to gratuluje najwyższego poziomu debilizmu w tej kategorii.
ona nie mówi że ich nienawidzy czy coś w tym stylu , ma racje osoby będące katolikami nie powinni tego telerować bo to nie jest normalne kobieta jest dla mężczyzny a mężczyzna dla kobiety ... muszą być jakieś gracice na tym świecie... na tym opiera się nasza wiara ( nie wszystkich)
"Biseksualizm stanowczo podwaja szanse na wieczorną randkę" - czy jakoś tak
Na szczęście się z tym zazwyczaj nie spotykam . . . a jeśli tak to uciekam albo patykiem bronie : )
Tak przy okazji, wyobrażam sobie syt. gdzie moja dziewczyna zdradza mnie z jakoś laska ach dziwnie bym się poczuł (zapominając o tym że mnie zdradziła).
Ja otwarcie wyznam że mnie dziewczyny kręcą, jednak nie w taki stopniu jak chłopaki. I ogólnie jestem bardzo tolerancyjną osobą więc nie mam też nic do homoseksualizmu.
Żebyście mnie dobrze zrozumieli - kobiety tylko fizycznie, chyba nie mogłabym się związać z osobniczą płci pięknej:)
_________________ Przestań się bać
Krzycz jeśli zechcesz
Poczuj że żyjesz
Zrozum że jesteś...!!!
Biseksualizm. Więc cóż, nie przeszkadza mi to zupełnie, homoseksualizm również. Jak większość osób na forum zdążyła zauważyć, nie brzydzi mnie całowanie z dziewczyną, wręcz przeciwnie. Nie sądzę, abym była w jakiejś dziewczynie zakochana. Wydaje mi się, że moja fascynacja jest czysto fizyczna. Biblia tego zabrania, a ksiądz powiedział mi raz, że osoba z orientacją homoseksualną i BISEKSUALNĄ powinna poddać się leczeniu w zakładzie psychiatrycznym. Wiadomo, że nigdy ludzie nie będą w pełni tolerancyjni. Jedni są drudzy to tępią.
_________________ `Przedstawione, co piękne, zakończone, co straszne.
...Nie wszystko, co piękne, jest nasze...`
Nie spotkałam jeszcze takkiej osoby ;p
Ale, skoro czujesz, że pociągać może Cię dosłownie każdy to nic nienormalnego, przynajmniej dla mnie;p
Tak bywa, choć powiem Ci ja zawsze jak jeżdze do mojej przyjaciółki albo ona do mnie to oczywiście śpimy razem, ale gdybyś Ty była moją przyjaciółką to miałabym pewne obawy przed pójściem z Tobą do łóżka :d
_________________ 'Szczęścia nie trzeba szukać-spotyka się je przy okazji'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum