Moim zdaniem prawdziwy biseksualista to ktoś kto sypia i z kobietą i z mężczyzną i dochodzi między nimi coś więcej niż pocałunek.
Mogłabym powiedzieć że jestem bi, ale tak nie powiem po nigdy nie przespałabym się z dziewczyną, pocałować owszem, ale nic po za tym.
Mi to nie przeszkadza, ale powiem że bardziej widziałabym dwie dziewczyny niż dwóch chłopaków, ale to już chyba kwestia tolerancji, a niestety homo-mężczyźni budzą w moich odczuciach lekkie obrzydzenie. Każdy lubi coś innego ;]
;)
Ale powiem wam , ze ostatnio bardziej ciagnie mnie do dziewczyn. I mam ochote albo spróbować ziązku albo jakąś przygode przeżyć
Tylko nie wiem jak teraz zaczać
sama jestem ciekawa jak "smakuje" pucałunek z dziewczyną i nie powiem... ciągnie mnie do tego ;p
ale jednak uważam ze to indywidualna sprawa kazdego czlowieka ;p
_________________ bo to tylko dla mnie codziennie wschodzi słońce ;p
bo to tylko dla mnie codziennie gra twoja muzyka ;**
kocham cię a ty o tym nie wiesz ;p
Biseksualizm w moim mniemaniu to wmawianie sobie takiej "orientacji", chęć przeżycia czegoś poza granice normy moralne, specyficzny rodzaj przygody.
Jak dla mnie to żadna orientacja, niezgodna z moją wiarą i nie akceptuję parad z ich udziałem.
_________________ Nie wiem jaki jestem, ale cierpię, gdy mnie deformują... Wbrew wszystkiemu chcę być sobą. — Witold Gombrowicz
Orientacja to takie puste pudełko, które jedynie na wystawie prezentuje się elegancko, co by można ładnie je wypromować i wypełnić jakimś gównem. Nie wiem jak w ogóle można poważnie mówić o tym, jaka płeć komu się dzisiaj zamarzy, a już tym bardziej nadawać temu jakiś wyższy, emocjonalny charakter. W dupach się poprzewracało.
_________________ We are Satan's generation and we don't give a fuck(...)
Infernal blood runs in our veins
Alcohol and drugs is what we need and take
We need no stupid fucking conscience
Go get fucked if you are not one of the bestial ones
Orientacja to takie puste pudełko, które jedynie na wystawie prezentuje się elegancko, co by można ładnie je wypromować i wypełnić jakimś gównem. Nie wiem jak w ogóle można poważnie mówić o tym, jaka płeć komu się dzisiaj zamarzy, a już tym bardziej nadawać temu jakiś wyższy, emocjonalny charakter. W dupach się poprzewracało.
W starożytnej Grecji też byli geje(nawet niektórzy filozofowie)
Jestem biseksualna.
_________________ Zacznę od tego, czego nie ma. Nie ma wspólnego dyskursu.
Potem pomyślałem 'pier****!" i przeleżałem cały miesiąc...ćpałem, oglądałem telewizję, lizałem rany. Było fajnie.
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-04-07, 19:42
mlody113a napisał/a:
mogę wiedzieć czy każdy to wie z twojej okolicy?Jeśli tak to podziwiam,wielu nadal uważa że to jest dziwne i tego nie toleruj
inaczej patrzy sie an kobiety biseksualne, inaczej an facetow. sama jestem biseksualna, moi znajomi o tm wiedza i nigdy w zyciu nie spotkalam sie z negatywna reakcja.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum