Imię: MAGDA
Wysłany: 2009-05-22, 14:59
Chodzi o to, że wiele osób traktuje to już bardziej ogółowo. Że jak cały naród na takich ludzi patrzy itd. Zamiast mówić o nas samych
Poza tym.. co do niektórych osób... Skoro jesteście tak tolerancyjni itd, to szanujcie też zdanie innych A nie wielka krytyka osób wypowiadających się, bo ten jest debil, tamta znowu idiotka Bo ma swoje jakies zdanie. No sorry. Ale chyba jesteśmy ludźmi na poziomie, nie ?
_________________ Na podstawie tego, kogo masz koło siebie wiesz, kim naprawdę jesteś..
Imię: Weronika
Wysłany: 2009-05-22, 16:52
Eh ludzie nie ma się o co sprzeczać przecież każdy ma swoje zdanie na ten temat i druga osoba powinna to uszanować i tyle...wkońcu to forum i rozmawiamy o tym żeby poznać zdanie inych i po dyskutować a nie KŁÓCIĆ SIĘ! Dajcie na luz ludziska
chyba pierwsza się w tym temacie tak wypowiem: czy jestem bi? nie pytam o to z jakąs obawą czy cos ale normalnie. więc:
-jeszcze nigdy nie zakochałam się w dziewczynie, ale w kilku chłopakach owszem (chociaż to może raczej było zauroczenie)
-dziewczyny "podobają mi sie" z wyglądu dużo bardziej niz chłopcy chłopaka nigdy nie nazwałabym pięknym dziewczynę owszem
-kontakty homoseksualne trochę mnie odrzucają
odpowiedzcie plis...
_________________ So hold me in your sweet arms
Drunk and I am seeing stars
This is all I think of
Imię: MAGDA
Wysłany: 2009-05-22, 18:50
Nie jesteś, chyba, że masz myśli "byłabym w stanie Ją p[ocałować" to można się zastanawiać już...
Ale atrakcyjnośc obu p-łci ja tez dostrzegam. I facetów i kobiet :P Bo to normalne zwykła ocena ludzi ;p
_________________ Na podstawie tego, kogo masz koło siebie wiesz, kim naprawdę jesteś..
topic chyba dotyczy biseksualizmu,a nie homoseksualizmu,a to jest zasadnicza różnica-ja już się wypowiedzialem na ten temat-no ale z tego co widzę to większość osób tutaj lubi odbiegać od głownego wątku :P
dziewczyny "podobają mi sie" z wyglądu dużo bardziej niz chłopcy
Mam to samo! Bo niby co w tych facetach może się podobać...?
A teraz już poważnie:
Jak już mówili, masz jeszcze czas, żeby to oceniać, poza tym sama twierdzisz, że o ile w chłopcu jesteś w stanie się zakochać - w dziewczynie już nie.
Moja tolerancja? Jest spora, nie przeszkadzają mi ani biseksualiści, ani homoseksualiści. Ludzie, jak ludzie.
_________________ Później luki w pamięci, zapatrzenia w okno -
tam mała dziewczynka w bloku naprzeciwko
uśmiecha się z żyletką pomiędzy zębami.
Myślę o jej chłodnych pocałunkach.
aaaaa help jak się zastanowię to mogłabym pocałować dziewczyne i nie wiem czy nie podobałoby mi się bardziej niż z chłopakiem. całowałam się kiedyś z jednym który mi się dosyć długo podobał ale to było podczas gry w butelkę :/ i nic nie czułam. więc?
_________________ So hold me in your sweet arms
Drunk and I am seeing stars
This is all I think of
aaaaa help jak się zastanowię to mogłabym pocałować dziewczyne i nie wiem czy nie podobałoby mi się bardziej niż z chłopakiem. całowałam się kiedyś z jednym który mi się dosyć długo podobał ale to było podczas gry w butelkę :/ i nic nie czułam. więc?
Dziewczyno, lepszej rady niż ta
poem sometimes napisał/a:
Masz 13 lat, jeszcze przed Tobą kilka lat dojrzewania płciowego. Potem się nad tym zastanowisz.
nie dostaniesz, zapewniam Cię.
_________________ "Człowiek dobrze się mający jest na płaszczyźnie duchowej bez szans. Głębia to wyłączny przywilej tych, którzy cierpieli."
Imię: Weronika
Wysłany: 2009-05-22, 20:31
Tak się zastanawiam....czy jak się dziewczynie podobają chłopcy a pocałuje się z dziewczyną to musi to być odrazu odbierane jako zachowanie biseksualne? Może to jest pewnego rodzaju "próba" czegoś nowego...? Próba skosztowania czegoś innego lub zwykła ciekawość jak całują dziewczyny? Jak myślicie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum