Hejka!
Gdy chcę usunąć pewien folder pokazuje mi się ten błąd:
http://zapodaj.net/232b288594b3.bmp.html - link do zdjęcia.
Próbowałem już usunąć programem unlocker i nic to nie pomogło.
Może Wy macie jakieś wskazówki dla mnie jak pozbyć się tego folderu?
Jeśli unlocker nic nie daje to raczej go nie usuniesz chyba że zrobisz przywracanie systemowe. (o ile masz punkt przywracania )
Ewentualnie wszystko naprawiające C:\Format
_________________ 2 Wielkie miłości . M ;* i Duży Fiat . Fiat 125p to nie tylko samochód to Styl życia .
Hehe dzięki za wyczerpującą odpowiedź, chodziło mi tu raczej o rozwiązanie danych bez formatowania "twardziela" i cofania się w przeszłość z całym systemem bo to robi zazwyczaj nieporządny nieporządek hehe, ale dzięki mimo tego za podpowiedź, każde chęci się liczą Śmieszne jest to, że nawet nauczyciel od informatyki nie wiedział co zrobić (jestem na profilu informatycznym)
Imię: Adrian
Wysłany: 2010-03-08, 20:16
a usunąć z trybu awaryjnego .. ?
_________________ 'Gdy wspaniale uformowana sieć kłamstw jest stopniowo wciskana masom przez pokolenia, to wtedy Prawda wydaje się zupełną niedorzecznością, a piewcy Prawdy uważani są za majaczących szaleńców.'
Mam pomysł ale musiał byś ściągnąć Ubuntu . Ściągasz Ubuntu odpalasz z Live CD wchodzisz na dysk i usuwasz folder który chcesz usunąć . Myślę że to podziała .
_________________ 2 Wielkie miłości . M ;* i Duży Fiat . Fiat 125p to nie tylko samochód to Styl życia .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum