Czyli co sądzicie o wszystkiego rodzaju dużych złotych lub srebrnych łańcuchach na szyje z wisiorami, dental grille, sygnety z diamentami, rolexy złote lub srebrne, branzoletki, ogólnie stuff błyszczący który ma przyciągać spojrzenia. Całościowo nazywany bling-bling.
Osobiście nie mam nic przeciwko łańcuchom na szyje nie za grubym i jakimś bransoletom na rękę, fajnie to wygląda i w ogóle, ale już grill na zębach i jakiś sygnet z diamentami to zdecydowana przesada.
_________________ Welcome in EPMD world.
Ostatnio zmieniony przez mrMagic 2010-01-02, 20:30, w całości zmieniany 1 raz
Bilnk Blink jest spoko, nie chodzę obwieszony 5 kilową biżuterią, kilogramowa mi wystarczy Bilnk Blink to jak bonus +10 punktów lansu
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
i to jest główny powód, dla którego to jest dla nie ble ble a nie bling bling.
jedyny sposób na dużą biżuterię to wielkie naszyniki takie jak np. oferował h&m w tamtym sezonie oraz łańcuchy- ale absolutnie nie takie jak tam na górze, a kobiece, srebrne, chude, ale w sporej ilości, bez dodatkowej bizuterii.
Imię: Jakub
Wysłany: 2010-01-02, 21:46
Łańcuszki takie wisiorki... nie przepadam. Ale sam symbol jing jang na rzemyczku na szyi.
Oprócz tego cwieki są fajne. A reszta trochę wśiańska
_________________ Nikt broni nie wymierzy i nie podniesie pałki
Po dzikich, wolnych wilkach zostały tylko sny
Nie krzykną już "obława", nie będzie żadnej walki
Bo nie ma więcej wilków, zostały tylko psy
A ja czasem lubię bling bling.
Mam kilka dużych wisiorków ( łańcuszek cienki, ale wisiorek mega), kilka dużych pierścionków (na imprezy zakładam raczej tylko), mega kolczyki i pasek z dużą klamerką w kształcie dolara - z "diamencików". Po prostu czasem mam ochotę się trochę 'pobłyszczeć', ale też nie zakładam wszystkiego na raz, no i najczęściej na jakieś większe wyjścia, na codzień to nie (;
_________________ "Być może mężczyzna wymyślił ogień, lecz kobieta wymyśliła, jak z ogniem igrać."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum