Imię: Lena
Wysłany: 2009-06-27, 14:34
Ja kiedyś miałam pare blogów. Na niektórych zajmowałam sie grafiką, inne były w formie w fan klubów, ale mi przeszło. Zresztą nie mam na to zbytnio czasu.
Posiadam blog. Z racji tego, iż nie należę do osób wylewnych to wypisuję tam co mi leży na sercu, a że dużo czasu spędzam przed komputerem, to prowadzę coś na podobieństwo pamiętnika internetowego.
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba robić i jak trzeba żyć,
bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o sprężynę w materacu.
Ja aktualnie prowadzę blog. Ja lubię pisać :). Aczkolwiek nikt go nie czyta CHYBA xD bo nie mam jak narazie odwagi by go komuś pokazać. Chociaż pokazałam kumplowi i miał dobre zdanie xDDD
Ostatnio nie mam czasu na prowadzenie go ale nadrabiam powoli :)
_________________ "Niektóre rzeczy są tak piękne... dlatego nie możemy ich posiąść" FSN
ja czytam blogi, ale dobre blogi. mam trzy czy cztery które śledzę na bieżąco. nie są to blogi typu "wstałem rano, zrobiłem kupę i wypiłem herbatę", raczej wyrażające poglądy albo opisujące sytuacje w pracy np z klientami.
_________________ potrafię już tylko pełzać po ścianach własnych struktur. teraz ich nie ma. moje myśli są bezdomne.
Kiedyś pisałam opowiadania, ale przestałam bo miałam dosyc kradnących dzieci neo moje pomysły i onetu co z tym nie robi.
Pamiętnik na blogu pisałam 2 lata ale przestałam, nie piszę szczerze a nic nie jest fajniejsze jak szczere wpisy w osobistym pamiętniku prowadzonym w zeszycie.
Miałam kiedyś. Ktoś mnie kiedyś poprosił o założenie bloga związanego z ochroną środowiska, ale nie był to blog o tym jak segregować odpady i oszczędzać energię, tylko o tym czego się uczyłam w szkole. Już od jakiegoś roku go nie prowadzę. Teraz mam tylko photobloga i nic więcej.
Myślę, że takie blogi to całkiem fajna sprawa, jak mam wolną chwilę to zawsze na jakiegoś zerknę
_________________ I don't know much
I don't know too much
But I know this
Shit is fucked up
Prowadzę. Bo lubię internetowy ekshibicjonizm emocjonalny i pisanie do niewidzialnych przyjaciół.
Nie uważam tego głównie za domenę spokemonionych nastolatek.
_________________ And in the dark, I can hear your heartbeat,
I tried to find the sound.
But then it stopped, and I was in the darkness,
So darkness I became.
Imię: Daria
Wysłany: 2010-08-12, 19:27
Prowadzę. Jednak nie jestem zwolenniczką blogów o swoim własnym, prywatnym życiu, blogi z grafiką, blogi sweet nastolatek też odpadają. Lubię też poczytać.
_________________ 28.05.1992r. - 21.02.2008r. [*]
09.12.1978r. - 12.02.2010r. [*]
Zawsze w moim sercu...
Imię: Aru
Wysłany: 2010-08-15, 18:44
Aż mnie dziw bierze że się tu nie wypowiedziałam.
Blogi zakładałam od kiedy tylko miałam internet. Od pamiętników przez opowiadania po blogi fanowskie.
Nigdy nie żałowałam, choć trudno mi było zawsze dogodzić z serwisem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum