Wysłany: 2009-09-17, 13:07 bo jets taki chlopak "w prawo albo w lewo"
oKEJ jestem tu już jakis czas na tym forum, ale ostatni ze tak powiem nie miałam problemow. Teraz jednak się pojawil. Chlopak, tak .. jest w szkole chlopak, znamy sie bo czasem piszemy na nk. Slyszałam ze 'chyba' mu sie podobam, ale niewiem co mam robic. Chodze codziennie do skzoly i to poprostu mnie męczy.. Patrzenie sie i.. praktycznie nic nie robienie..
;/
pisalam ten temat juz, ale zostal zamkniety z powodu niekonkretnego tematu, mioze ten bedzie lepszy.. wiec napisałam jeszcze raz ;pxD
_________________ "Codziennie patrz na świta, jakbyś widział go po raz pierwszy"
Ostatnio zmieniony przez krucha_ 2009-09-17, 13:39, w całości zmieniany 1 raz
Jak bedzie chciał to sam zagada, napisze albo chociaż spróbuje nawiązać kontakt. A tak poza tym to, przecież możesz wielu chłopakom sie podobać.I to nie musi o niczym konkretnym znaczyć.
Chlopak, tak .. jest w szkole chlopak, znamy sie bo czasem piszemy na nk. Slyszałam ze 'chyba' mu sie podobam, ale niewiem co mam robic. Chodze codziennie do skzoly i to poprostu mnie męczy.. Patrzenie sie i.. praktycznie nic nie robienie..
;/
Najlepiej bś zrobiła gdybyś wykazała trochę inicjatywy jednak i podeszła do niego. To naprawdę zyska w jego oczach, że nie jesteś taką szarą myszką, ani, że tylko przez internet potrafisz pisać.
krucha_ napisał/a:
oKEJ jestem tu już jakis czas na tym forum, ale ostatni ze tak powiem nie miałam problemow.
Miło, że forum jest traktowane wyłącznie jako poradnia.
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
No to pogadaj z nim na nk i zapytaj czemu tak dziwnie sie zachowuje
a jak nic się nie zmieni w jego zachowaniu to poprostu olej to sobie bo po co masz czekać na coś co może się nigdy nie wydarzyć (chodzi mi o to że on może Ci nigdy nie powiedzieć co do Ciebie czuje ) oczywiście życzę jak najlepiej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum