Wys³any: 2009-09-19, 20:23
£ysy odpada, chyba, ¿e z przyczyn niezale¿nych od niego. Ale taki wygolony na zero to na pewno nie. Rudy te¿ nie.
Zawsze mia³am s³abo¶æ do blondynów, najlepiej z troszkê d³u¿szymi w³osami i niebieskimi oczkami . Bruneci, zw³aszcza zielonoocy i szatyni tez s± w porz±dku;).
_________________ Wiesz... lubiê wieczory
Lubiê siê schowaæ na jaki¶ czas
I jako¶ tak, nienaturalnie
Trochê przesadnie, pobyæ sam
Wej¶æ na drzewo i patrzeæ w niebo
Tak zwyczajnie, tylko ¿e
Tutaj te¿ wiem kolejny raz
Nie mam szans byæ kim chcê.
Powiedz mi, a zapomnê, poka¿ mi, a zapamiêtam, pozwól mi zrobiæ, a zrozumiem.
Zawsze mia³am s³abo¶æ do blondynów, najlepiej z troszkê d³u¿szymi w³osami i niebieskimi oczkami
a powiem ze to mnie tez pociaga :p
znam jednego faceta, który ma niebieskie piêkne oczy, ciemne zakrêcone grube rzêsy i jest zawsze krotko, prawie na ³yso ¶ciêty...zar±biste ciacho ;P a swoimi oczami to wrêcz zabija. jak sie w nie wpatrze to koniec xD
_________________ ...No one else can touch me like the way you do, nothing seems to hurt me when I am close to you...
Zawsze mia³am s³abo¶æ do blondynów, najlepiej z troszkê d³u¿szymi w³osami i niebieskimi oczkami
a powiem ze to mnie tez pociaga :p
znam jednego faceta, który ma niebieskie piêkne oczy, ciemne zakrêcone grube rzêsy i jest zawsze krotko, prawie na ³yso ¶ciêty...zar±biste ciacho ;P a swoimi oczami to wrêcz zabija. jak sie w nie wpatrze to koniec xD
ja tak samo uwielbiam blondynów:] ale nie jest tak ¿e dyskryminuje brunetów czy innych.. poprostu jak idzie jaki¶ blondyn to nie mogê poprostu na niego nie spojrzeæ
Brunet z nieco d³u¿szymi, ale minimalnie, potarganymi na wietrze w³osami i Coco odlatuje
Odpadaj± ³ysi z w³asnej woli. Kolor w³osów to tylko dodatek, wiêc jestem sk³onna zaakceptowaæ ka¿dy.
Szczerze to mi wszystko jedno. Nigdy nie klasyfikowa³am i nie zwraca³am uwagi na kolor w³osów. No chyba, ¿e widzê rude, wtedy mog³abym patrzeæ i patrzeæ i patrzeæ, szkoda, ¿e taki kolor to rzadko¶æ. O, oprócz tego rudego to zwracam te¿ uwagê na intensywny blond, idealnie b³yszcz±cy w s³oñcu. Piêkny! Chocia¿ do brunetów z loczkami te¿ mam s³abo¶æ.;p
_________________ Na forum zawsze siê znajdzie jaki¶ smutny fajfus, który bêdzie mówi³ co trzeba robiæ i jak trzeba ¿yæ,
bo akurat wsta³ lew± nog± albo zaczepi³ chu...em o sprê¿ynê w materacu.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum