Brutalne masakrowanie zwierząt w Chinach! Horror... Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne
forum młodzieżowe, forum mlodziezowe
forum młodzieżowe
forum dyskusyjne

Czat forumowy  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne » Młodzież » Na poważnie » Brutalne masakrowanie zwierząt w Chinach! Horror...

Brutalne masakrowanie zwierząt w Chinach! Horror...
Autor Wiadomość

Aniołek^^ 
Hiper wymiatacz

Wysłany: 2010-07-22, 21:44   

Bardzo szkoda mi tych zwierząt. Uwielbiam zwierzęta, psy, koty. Wczoraj przypadkiem opuściłam małego kotka na chodnik, tak mi się płakać zachciało, dobrze, że nic mu nie jest. A ludziom, którzy torturują zwierzęta, własnoręcznie zrobiłabym to samo. Chińczycy tacy są, jak nie zupy z płodów to znowu zwierzęta grrr, dlatego nie lubię tego kraju.

Zwai 
User
!Loża Szyderców!

Wysłany: 2010-07-22, 23:53   

nie posiadam nic innego na języku ... O Ku*wa,je*ane chinole !

kurna nerwy to to ja mam mocne , ale to co zobaczyłem ... ja pierd***...nie mogę, nie mam słów , szok jak diabli ...

Bebe22 
Stały User

Wysłany: 2010-07-23, 03:47   

Nie wiem co napisać...I to nie dlatego, że nie nie miałam świadomości co się dzieje w Chinach.Ale co innego wiedzieć, a co innego to zobaczyć...rozpłakałam się widząc oczy tego bezbronnego psa, jak powoli nieruchomiały, pełne bólu i cierpienia..

Ale wydaje mi się, że petycje w kraju, w którym codziennie notorycznie łamane są prawa nie tylko zwierząt, ale i ludzi nie przyniosą żadnego efektu...Utkną gdzieś daleko w biurze czy sekretariacie jakiegoś chińskiego urzędnika, a rząd ChRL nadal będzie postępował tak samo...

Zwai 
User
!Loża Szyderców!

Wysłany: 2010-07-23, 17:53   

hmmm to prawda że chiny są jak tania siła robocza , jednak nie zgadzam się ze stwierdzeniem iż pokazanie środkowego palca na te ich fabryczki na dłuższą metę zagroziły by światowej gospodarce ( fakt faktem na początku były by jajca...ale!) a to czemu ? a to temu że inne kraje zaczęły by dążyć do przejęcia monopolu ( być może polska ze względu na położenie geograficzne w europie miała by wielką szanse aby też powalczyć o jakąś tam lokacje w światowym przemyśle, najprawdopodobniej najbardziej opłacało by utworzenie zagłębia magazynowego { tak pi razy oko utrwalenie planów dotyczących łodzi} ) , co za tym idzie coraz więcej zakładów pracy w różnych krajach, nie trzeba by było polegać na jednym kraju lecz na wielu mało tego chinole odcięci od takiego źródła gotówki musieli by albo się podać albo kontynuować wojenkę problem w tym że brak rynku zbytu->bezrobocie->niezadowolenie społeczeństwa-> kolejna rewolucja
tak to widzę.

Mizantrop 
Moderator
Pstrykacz-amator

Wysłany: 2010-07-23, 20:19   

Zwai napisał/a:
nie posiadam nic innego na języku ... O Ku*wa,je*ane chinole !

kurna nerwy to to ja mam mocne , ale to co zobaczyłem ... ja pierd***...nie mogę, nie mam słów , szok jak diabli ...

Tak jak ktoś wyżej napisał, lepiej zająć się sprawą ludzi w Chinach, a następnie psami.

Klaudia121121 
Mega wymiatacz

Imię: Klaudia

Wysłany: 2010-07-23, 21:16   

To jest kara wymierzona w niewinne zwierzęta, nie wiadomo za co. Za żywota chyba.

To co się dzieje na tym świecie przechodzi ludzkie pojęcie.

Tequila 
Stały User
stare czytadło

Imię: Małgosia

Wysłany: 2010-07-23, 21:47   

Cóż, żółtki zawsze były brutalne i miały zapędy ku temu w imię czegokolwiek. Choćby (wprawdzie japoński, no ale nie rozckliwiajmy się) oddział 731 jest dobrym przykładem na brutalność w działaniach i testach w imię "nauki".

Anon 
Stały User

Imię: Adrian

Wysłany: 2010-07-23, 21:48   

a ja nie przeczytam tematu i wtrace swe skromne zdanie: dla mnie niczym nie rozni sie taka swinka, ktora sobie wcinamy od pieska. Tyle. Jak swinki moga cierpiec (TAK, wystarczy choc troche porozgladac sie po internecie i mozna znalezc dokladnie takie same filmy jak z udzialem psow), to zwierzyna domowa tez.

Tequila 
Stały User
stare czytadło

Wysłany: 2010-07-23, 21:52   

No, no a z psa można w dodatku mieć kisiel.

slow 
Moderator

Wysłany: 2010-07-27, 12:00   

http://www.facebook.com/e...134622576551422

Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk

Krit
Pogromca postów

Wysłany: 2010-07-27, 22:10   

Ta. Tak spsieliśmy, że ludźmi nie potrafimy się zająć, to o zwierzaczki trzeba walczyć. To żadne wyzwanie posłać petycję, która wleci do śmietnika przy pierwszej sekretarce.
Nie mogę patrzeć na rzeczy z dystansem, np. poprzez kamerę. Nigdy nie przykładam oka do kamery. Do diabła z obiektywem. Chcę być pośrodku rzeczy. Muszę wiedzieć wszystko o każdym, kochać wszystko wokół mnie.

Uesugi 
Pogromca postów

Wysłany: 2010-07-27, 22:26   

Cytat:
Cóż, żółtki zawsze były brutalne i miały zapędy ku temu w imię czegokolwiek. Choćby (wprawdzie japoński, no ale nie rozckliwiajmy się) oddział 731 jest dobrym przykładem na brutalność w działaniach i testach w imię "nauki".

Japońców to zostaw w spokoju. W ogóle Azjatów zostawcie w spokoju. Proponuję przyjąc to co ja - relatywizm kulturowy.
Japońskie ekscesy przy chińskiej rewolucji kulturalnej czy przy wyczynach Pol Pota, albo północnokoreańskich patałachach są niczym. A i jeszcze - nie mordowali swoich masowo.
A psy/kotyi/tp mnie nie wzruszają. Tam się je wszystko. Czemu w latach 60. nie było petycji by chronić wróble w Chinach? ( kto zorientowany to wie o co chodzi ).

Tequila 
Stały User
stare czytadło

Wysłany: 2010-07-27, 23:32   

Uesugi napisał/a:
Japońców to zostaw w spokoju.

A czy ja do nich piję? De facto poruszyłam kwestię historii, bo nie zaprzeczysz chyba, że te wydarzenia miały miejsce? No właśnie.

Uesugi 
Pogromca postów

Wysłany: 2010-07-28, 09:38   

Cytat:
A czy ja do nich piję? De facto poruszyłam kwestię historii, bo nie zaprzeczysz chyba, że te wydarzenia miały miejsce? No właśnie.

Miały. Tyle że w Azji narodów które dopuszczały się ludobójstwa jest masa.

A co do psów - podobno są bardzo smaczne.

Yusuff 
Stały User

Wysłany: 2010-07-28, 12:36   

Dlatego właśnie nienawidzę ludzi, jako gatunku które nie potrafi współistnieć z innymi gatunkami. Szkoda mi zwierząt ich cierpienia i totalnie nie rozumiem jak można być takim bezduszną istotą. I nie dotyczy to tylko jednego państwa tylko całego świata.

Odpowiedz do tematu