witam wszystkich!
Poznałem to forum zupełnie przez przypadek.Trochę poczytałem i doszedłem do wniosku że warto się zarejestrować co wprowadziłem w życie.
Na imię mam Aleksander ale nienawidzę jak ktoś tak mnie nazywa więc wszyscy mówią na mnie Aleks.Mam 16 lat,mieszkam w Gdańsku i uczęszczam do 20 Lo imienia Zbigniewa Herberta.Moje pasje to książki fantazy i s-f (pisze sam opowiadania ),manga/anime,sztuki walki oraz matma i fiza.Mam 2 psy i koty.Aktualnie jestem bez dziewczyny co mi nie przeszkadza gdyż do spraw miłosnych się zraziłem.
_________________ Tylko w pochłaniającej wszystko pustce samotności, w ciemnościach zacierających kontury świata zewnętrznego można odczuć, że się jest sobą aż do granic zwątpienia, które uprzytamnia nagle własną nicość w rosnącym przeraźliwie ogromie wszechświata.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum