Jestem nowa. i bardzo milo was poznac. mam na imie roxi wiek: 14
coś o mnie.? hm.. no to lubie wiersze ksiazki psychologiczne typu "my dzieci z dworca zoo" itp. no pzdr. dla was .
_________________ Chcesz iść do nieba .? Po co jeśli w piekle tylu znajomych.
Rodzice Cię skrzywdzili czy sama dałaś sobie imię bo te rodzicielskie się nie podobają? Nie żebym Cię atakował. Zastanawia mnie tylko fakt czy tworzysz sobie tj. pseudonimy artystyczne.
tylko_samolubna napisał/a:
ksiazki psychologiczne
Bój się Boga (czy tego w co tam wierzysz), też mnie książki o psychologi interesiły i widzisz jak skończyłem? Gdy mam dobry humor (jak teraz :P ) to mi palemka odbija i robię się trochę za szczery :P
_________________ Żyjemy w czasach gdy kurewstwo wzbudza zachwyt, a cnota śmieszność
do misia93 : gram od 7 lat. -.- ;p
do sagad : heh. nie no spoko jestes szczery/a i o to chodzi. no raczej mama mi dala tak na imie -.- niestety. a do ksiazek to lubie i to moja sprawa. masz cos do mnie .? zajmij sie soba i juz . :)
_________________ Chcesz iść do nieba .? Po co jeśli w piekle tylu znajomych.
No patrz umiesz odszczeknąć. Dogadamy się, większość tutaj nie stawia jakiegoś większego oporu na to co mówię :P A szkoda fajnie jest udowadniać swoje racje :P
PS. Jestem facetem :P
_________________ Żyjemy w czasach gdy kurewstwo wzbudza zachwyt, a cnota śmieszność
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum