Imię: Adam
Wysłany: 2010-08-17, 22:17 Bry
Tak jak każdy, powoli zaczynam swoja historie z tym forum.
Na początku chciał bym się przedstawić. Mam na imię Adam, co do wieku to rocznik 93 :) (17lat). Moje małe zainteresowania to wszelka zabawa filami (przeróbki, polepszanie jakości itp itp) Oczywiście zainteresowania nie kończą się na tym, to takie moje główne zainteresowania. Wracając do tych "filmów" tak owszem sam kręcę "jakieś", ale nigdy nie wychodzą po za moja społeczność (tzn nie na internet). Teraz coś może o muzyce... :D
co do muzyki to nie mam specyficznego gustu, bardziej bym powiedział słucham większości po mału. No tak był wiek, było mało bo mało o zainteresowaniach to może coś na temat z skąd pisze... :)). Dokładnie pisze z Włocławka (kuj-pomorskie) takie wielkie małe miasto :>.
Tak, i to by było chyba na tyle, jak by ktoś coś chciał pytać.Nie gryzę
Wysłany: 2010-08-17, 22:54
DC285 napisał/a:
Witaj
Twój ulubiony film ?
Akcja - The Punisher / Thr punisher war zone :)
Fantazy - Lord of the ring - tutaj mówimy o całej trylogi
Komedia - hmm tu jest ciężko powiedzieć coś naprawdę dobrego
Wysłany: 2010-08-18, 17:27
Fazikus napisał/a:
Adamo1525 napisał/a:
oglądy polityczno/społeczne ...hmm jak by dobrze pomyśleć to mam pewne zdanie z nastawieniem negatywnym, i to nawet bardzo.
Rozwiń swoją myśl.
Panie Fazikus, pan wybaczy ale poglądy na politykę to bardzo trudny temat, zwłaszcza jak by tak popatrzeć przez ostatnie tygodnie ...ta cała "zabawa" z krzyżem była żenująca. Jak by rząd nie mógł od razu zareagować ...ale jakoś na dzień dzisiejszy to wygląda. I tak ogolnie po za tym to standardowe wizje , każdy kradnie i myśli tylko o sobie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum