Imię: Magdalena
Wysłany: 2010-02-04, 21:40
W sumie chodzę tylko w moich nieszczęsnych coś pod kowbojki.
_________________ Tam też zobaczyłem człowieka, który był nagi, ale chodził z kałasznikowem na ramieniu.
Ludzie rozstępowali się przed nim, omijali go.
Chyba był to wariat.
Wariat z kałasznikowem.
Imię: Coco
Wysłany: 2010-02-04, 22:22
Jest już temat o butach, tam pisałam o swoich butach zimowych, aczkolwiek
powtórzę się:
brązowe i szare emu
filetowe kozaczki na obcasie
brązowe zwykłe kozaczki do kolana noszone już trzeci sezon, ale ten fason nigdy nie wychodzi z mody.
_________________ Coco Chanel-przyszły prezydent, marszałek sejmu lub premier.
aktualnie - szczęśliwa posiadaczka 23 torebek.
Słuchawki zawsze będą splątane, herbata za gorąca, a facet jednak ten.
Hmm, brązowe kozaki, najcieplejsze ze wszystkich trzech par.
Fioletowe na płaskim, strasznie przemakają, ale ładnie wyglądają.
Czarne botki na małym obcasie, o dziwo nie przemakają, ale wkurzają mnie trochę.
_________________ Niestety, rzadko koło zdarzeń obraca siła naszych marzeń.
Szare, śmieszne emu, Magnumy (z munduru wojskowego), adidasy i czarno-niebieskie glany z dwiema różnymi sznurówkami. Jedna oczoj*bny żółty, druga różowawa xD
Wysłany: 2010-02-05, 11:00
Czarne, takie normalne na niskim obcasie. Nie przemakają, są jak nowe bo i w nich prawie nie chodzę;p. Drugie brązowe, prawie płaskie, jakby zamszowe, ale jednak nie, te owszem - przemakają.
_________________ Byliśmy wciąż
A jakby nas nie było
Pajace bez serc i rąk.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum