Kozaczki krótkie botki i długie też. Zależy od pogody. Byle nie na obcasie. Na zimę zaopatrzam się w płaskie. Nie wyobrażam sobie ślizgać się non stop albo wyrżnąć na takich wysokich kozakach ;D
Adidasów w zimę nie praktykuję, bo są nieodpowiednie. Zawsze w kozaczkach cieplej i wygodniej na śniegu Wiem że nie zaliczę gleby xD
Zawsze, ale to zawsze ciekawiło mnie, jak ktoś w zimę może wytrzymać w adidasach.
Zakwalifikowałabym to do sytuacji, gdy mamy dziewczątko z szalikiem 2m na szyi, ale z odsłoniętym brzuszkiem z bling bling kolczykiem.
_________________ Jak suchy liść,
Jak kapryśny wiatr,
Dokąd tak biegniesz
Uwikłana w świat?
Można i wcale nie jest zimno, a to dziewczątko to jednak nie ma nic wspólnego z adidasami jak są bardzo niskie temperatury to można zmarznąć ale w tedy nawet kozaki czy inne buty nie pomagają.
_________________ "Urodziłem się w rodzinie żydowskiej, ale z czasem przeszedłem na narcyzm."
ale w tedy nawet kozaki czy inne buty nie pomagają.
Oj Fazi, nie porównuj cienkiej podeszwy adasiów do kozaków czy chociazby glanów, bądź innych butów zimowych.
Adasie to kawałek plastiku i siateczki jednak.
Jak kapryśny wiatr,
Dokąd tak biegniesz
Uwikłana w świat?
Oj Fazi, nie porównuj cienkiej podeszwy adasiów do kozaków czy chociazby glanów, bądź innych butów zimowych.
Adasie to kawałek plastiku i siateczki jednak.
Te kupione na targu tak, moje mają podeszwę podobnej grubości do kandaharów :D, ale ja nie jestem dobrym przykładem bo w zimie potrafię chodzić nawet w butach garniturowych a to grozi wielokrotnym złamaniem kręgosłupa.
_________________ "Urodziłem się w rodzinie żydowskiej, ale z czasem przeszedłem na narcyzm."
Te kupione na targu tak, moje mają podeszwę podobnej grubości do kandaharów :D,
Hahahaha :D
Nie no, adaś to adaś, koturna to on mieć nie będzie, taka jego uroda w cienkiej podeszwie.
Ja pamiętam, jak włożyłam pierwszy raz kozaki na obcasie zeszłej zimy - fakt, obcas mocny, nie żadna szpileczka - ale na początku jazda na chodniku była :D Nawet dowiedziałam się, że jak trzeba, to i piruet zrobię ;D
Jak kapryśny wiatr,
Dokąd tak biegniesz
Uwikłana w świat?
Kozaki.
Ale czasem śmigam zimą w adidasach (jak kozaki przemokną) i chociaż jest mi mega wygodnie to średnio lubię. Bo się ślizgam, a poza tym adidasy się bardzo niszczą.
_________________ "Być może mężczyzna wymyślił ogień, lecz kobieta wymyśliła, jak z ogniem igrać."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum