witam..
mam dylemat z wyborem butów sportowych z przeznaczeniem na codzień (tzn. outdoor).
prosiłbym o pomoc może macie jakieś ciekawe modele.. chciałbym aby były zbliżone gabarytami do nike sprint brother..
dzięki za pomoc
_________________ Czy kochałeś kiedyś kogoś tak bardzo, że ledwo mogłeś oddychać?
Ktoś kiedyś powiedział : " W życiu piękne są tylko chwile. " A ja dopowiem że : jeśli jesteś z tą 'drugą połówką' te chwile następują jedna po drugiej. " :)
_________________ "Ludzie są jak morze, czasem łagodni i przyjaźni, czasem burzliwi i zdradliwi. Przede wszystkim to jednak tylko woda." - Albert Einstein
Jeżeli te nieczarne będą Ci pasować do reszty ubioru to weź je. Jednak czarne są bardziej uniwersalne moim zdaniem - i założysz do jeansów i czarnych rurek.
Jeśli chcesz takie by pasowały do rurek, to może trampki :D
A adidas Vespa (1) Ci się podoba? albo Se Daily(2). Pumy New Haven Perf (3)? Nike FIN'STAR (4) ?
Do mnie najbardziej przemawiają vespy, ale kwestia gustu. Pobuszuj w sieci pewnie sobie coś znajdziesz. Zobacz sobie np. na stronie tanisport .pl Widziałem tam vespy i nike fin'star.
Edit: Chciałem wrzucić foty, ale się nie ładują :/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum