Oczywiście na jakieś okazję są to buty na obcasie... A tak na co dzień to śmigam sobie w odjazdowych adidasach Mam trzy pary z adidasa i dwie pary z pumy polecam... Najwygodniejsze i na dłuższą metę...
Ja sam mam Reeboka i też są ok. Wiadomo markowe to kilka lat będą. Choć te moje Rok to mają strasznie twardą podeszwę. Jak tylko troche mokro sie robi to potrafia piszczeć a jak pada to na asfalcie ostatnio mało szpagatu nie zrobiłem A okazja no to wiadomo jakieś na wysoki połysk
Converse'y rox i takie też mam w planach na najbliższy rok. Niemniej, obecnie posiadam 24. letnie Reeboki po wujku (naprawdę niezniszczalne) i roczne Adidasy jakieś. Też się nieźle trzymają. Najgorsze są chyba Nike'i. Kumpel posiada dwie pary gdzieś rok i obie zajechane. Dodam, że kumpel wcale ekstremalnych rzeczy nie wyprawia.
Ja aktualnie chodzę w glanach trójkach ale na zimę zamierzam kupić sobie dziesiątki :D Poza tym trampki po szkole, ze 2-3 pary adidasów, sandałki i może jakieś japonki jeszcze mam ale w nich nie chodzę... Nie znajdziecie u mnie natomiast żadnych szpilek ani butów na obcasie, ponieważ nie umiem w tym czymś chodzić :D
_________________ "I nieważne że świat na którym przyszło ci żyć
Lepszym wydawał się być... Nie ważne...
(...) Każdy ma tutaj swoje zdanie,
Ty masz swoje słowo, rozczarowanie... Nie ważne..."
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2008-09-23, 19:45
ostatnio kupilam reeboki białe.
upatrzyłam już nowe buty: Puma.
Puma produkuje buty: Puma LENA coś tam. kilka róznych modeli. musze je miec. w koncu nie kazdy nazywa buty moim imieniem
PUMA<3
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Kocham buciki..... mam dużo, klapki, japonki, kozaczki, lakierki , balerinki, trampki , adidaski, na obcasach...i wszystkie są super
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Moje wieczne glany, jak na dotychczas 10 Hevy Duty... W planach takżę 20 i 30... Jakieś trampki, adidasy, sandałki, japonki, ale nie ma to jak niezawodne glany... Najwygodniejsze buty...
Imię: Gabriela
Wiek: 18 Dołączyła: 19 Paź 2008 Skąd: południowy wschód xD
Wysłany: 2008-10-19, 20:01
Buty Ehhh ciężki temat :D
Moja kolekcja to :
* białe reebok'i, w których chodzę na co dzień do szkoły,
* biało-różowe z adidasa do biegania,
* czarne błyszczące trampki, które mam tak po prostu,
* niebieskie w kratkę trampki, mam-bo mam,
* z jakieś 3 pary japonek
* białe adidasy niby na deskorolkę ale wykorzystywane w zupełnie innym celu,
* białe futrzaki z pomponami,
* czarne kozaki na obcasie
* fioletowe balerinki kokardką
* białe mokasyny,
* i jeszcze takie jedne brązowe niby "wyjściowe" ale nie chodzę w nich :p
Oooo nawet nie wiedziałam, że mam tego tyle
_________________ Punk to muzyczna wolność. To mówienie, robienie i granie tego, na co masz ochotę. Nirvana oznacza wolność od bólu i cierpienia w zewnętrznym świecie i to jest bliskie mojej definicji punk rocka.
[ Kurt Cobain ]
Wysłany: 2008-10-19, 20:23
Funner napisał/a:
Ja piernicze, z tymi dziewczynami to jednak coś nie tak
Czyżbyś coś sugerował?
A taaak poza tym to wiesz... dziewczyna nie założy tych samych butów do spodni co do spódnicy tak jest w moim przypadku (i ok. połowy dziewcząt w moim wieku)
I chyba faceci nie mają problemy "bo te nie pasują do spodni"
_________________ Punk to muzyczna wolność. To mówienie, robienie i granie tego, na co masz ochotę. Nirvana oznacza wolność od bólu i cierpienia w zewnętrznym świecie i to jest bliskie mojej definicji punk rocka.
[ Kurt Cobain ]
1 Karrimor'ki - buty do ogólnie pojmowanego - chodzenia xD
2 Adidas'ki Superstar 2
3 Nike Skeet - CZARNE - niespotykane w Polsce
4 Nike Low - głównie do szkoły
5 Nike Jordan Retro - bardzo ciekawe - fajna krata - lobię wyróżniać się z tłumu
6 Adidas Street - na większość zajęć z w-f'u i do biegania
7 buciki od Hugo Boss'a - na normalna przechadzkę po mieście jak i na poważniejsze spotkania - jedne z tych, z których jestem bardziej zadowolony.. ale były drogie niestety ;/
8 Lakierki od Lotus'a - kupione w Anglii - nie udało mi się znaleźć foto, bo to prawdziwy rarytas, all skórka, super podeszwa... jedne z lepszych butów, jakie miałem..
9 i mój ostatni nabytek - najzajebistrze LAKIERKI - od Charles'a Tyrwhitt'a - klasyk :)
itd itp - mam jeszcze trochę starszych bucików, których modeli nie pamiętam - np buty do pracy na polu, stare na w-f'y..
Większość fot pochodzi z serwisu eBay - bo tam kupuje właśnie buty :>
Może wydawać się Wam, ze ta lista jest zbyt długa... jednakże... bardzo ważna dla mnie jest estetyka ubioru - dobieram obuwie do spodni, kamizelek, bluz... poza tym, lubię się wyróżniać... :>
Niektóre buty są nowsze, niektóre starsze.. ale ze wszystkich jestem mniej bądź bardziej zadowolony.. :)
Wysłany: 2008-10-20, 06:44
Mmmmmm nooo i wreszcie ktoś przełamuje stereotypy, że niby facet nie może mieć więcej jak dwie pary xD
Nooo adil niezła kolekcja :D mi osobiście najbardziej spodobała się pozycja numer 5 xD
[ Kurt Cobain ]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum