_________________ www.sokolnictwo.pl www.koo.free.ngo.pl www.pustulka.pl
"W zarannej topieli drapieżny ptak wzbił się do lotu wysoko, wysoko"
"Będziesz jak ptak który szybując w otchłań ufnie wierzy,że jego czas wiecznie trwa"
Taak, też chciałam, ale martwię się, że one będą za duże/małe.
Też się tego obawiałam, a jednak są idealne. A zawsze można jeszcze zmierzyc dlugośc wkładki. No i tam, gdzie ja kupowałam, można było wymienic do 10 dni od zakupu;)
_________________ Nie ma prawa pośród wszystkich praw, które by kazało wątpić, że jeśli całe życie siałeś strach, zbierzesz coś innego ponad gniew.
w każdym obuwniczym sklepie się glany kupi, nie wiem, co cudować z zakupami w internecie, skoro ceną się zasadniczo nie różnią.
No nie wiem..
Ja jechałam specjalnie do Trójmiasta..
CCC ,Deichman raczej nie prowadzą takowej sprzedaży.
_________________ "To bowiem, czym każdy jest dla siebie,co towarzyszy mu w chwilach samotności i czego nikt nie może mu ani dać, ani zabrać,
jest oczywiście dla niego ważniejsze niż wszystko,co mógłby posiadać lub czym mógłby być w oczach innych."
Arthur Schopenhauer
no, chodziło mi o to takie miejscowe, niewielkie sklepiki, takie sieciówkowe stawiają na trendy i na zwalistą jakość, więc tam pożadnych butów typu glany się nie kupi. u mnie, chociaż moje miasto to dziura, w wielu miejscach glany można kupić, koncząc nawet na bazarze, ale tam to by mi było szkoda 200zł inwestować.
Też tam kupiłem i się nie zawiodłem. Po co opierdzielać się po sklepach, w których i tak często nie ma glanów, skoro można sobie zamówić to co nas interesuje w naszym rozmiarze i wygodnie odebrać kurierem?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum