Buty mam różne różniste, nawet takie, w których chodze od święta, jak te do paintballa, które kupiłam ostatnio w bates.pl. A poza nimi to królują trampki, botki i zimą kozaki.
Kurcze lubię buty, ale nie lubię ich kupować, dlatego cieszę się, że jest coś takiego jak możliwość zamawiania butów przez net. Hell yeah!
U mnie zdecydowaną większością są trampki, mam mnóstwo trampek. Mam też oczywiście buty na obcasie na jakieś ważne uroczystości i glany. Nie obyło by się bez treków i butów do wspinaczki górskiej:)
_________________ Przestań się bać
Krzycz jeśli zechcesz
Poczuj że żyjesz
Zrozum że jesteś...!!!
Nie mam wielu par butow bo regularnie wyrzucam.
W tej chwili mam 3 pary adidasow, jedne kozaki na kaczuszkach, jedne japonki, jedne szpilki ktore mialam na sobie tylko raz i takie smieszne sandalki na malej szpileczce
W jakim klubie grasz, bo nie sądzę ze kopiesz na podwórku w butach za około 700 zł i trudno dostępnych w Polsce ( Nawet wielu graczy z ekstraklasy nie może sobie na nie pozwolić)
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-01-29, 14:10
Constantine napisał/a:
W jakim klubie grasz, bo nie sądzę ze kopiesz na podwórku w butach za około 700 zł i trudno dostępnych w Polsce ( Nawet wielu graczy z ekstraklasy nie może sobie na nie pozwolić)
jak gralam to wlasnie w takich
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Nie sądzę byś grała w nike mercurial tej co on ukazał, ponieważ są drogie i ta edycja nie wiem czy nie jest czasem nie została zrobiona na testach C.Ronaldo, Marcelo i Ribery. Którzy zostali jej reklamami, buty niezbyt przystosowane jak na polską murawę stadionową a co dopiero szkółkową. Buty trudne do przystosowania jeśli chodzi o bieg, przeznaczone więcej dla linii skrzydłowej, ponieważ nawet przy śliskiej i gęstej murawie idealnie stopują zawodnika przy biegu z piłką i gwałtownym dośrodkowaniu w pole.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum