Najwięcej mam chyba butów sportowych( w tym ukochane new balnce, są bardzo wygodne) i japonek. Oczywiście zdarza mi się też wkładać trampeczki, ale niezbyt często. Tak sobie myślę,że mogłabym sobie jeszcze sprawić jakieś sandałki na obcasie, w sumie nie mój styl,ale w szafie warto mieć
kilka par jest :D trzy sportowych (choc ostatnio chodzę tylko w jednych), dwie pary trampek (ale chyba kupie jeszcze jedną bo uwielbiam te buty :D) jedna para zimowych, a ostatnio kupiłem sobie jeszcze buty do paintballa (batesy - superwygodne wojskowe buciki). miałem też sandały, ale już wywaliłem, bo nie lubię
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
slow,prześliczne te buty!Obie pary...ale te drugie wprost nieziemskie
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Ta pierwsza para mi się nie podoba, ale te drugie wyglądają ciekawie.
_________________ Tylko w pochłaniającej wszystko pustce samotności, w ciemnościach zacierających kontury świata zewnętrznego można odczuć, że się jest sobą aż do granic zwątpienia, które uprzytamnia nagle własną nicość w rosnącym przeraźliwie ogromie wszechświata.
Wiek: 23 Dołączyła: 07 Maj 2010 Skąd: Den Haag / Rijswijk
Wysłany: 2010-05-09, 10:36
ostatni zakup :) (nie dokladnie te, ale bardzo podobne)
Bardziej bym określiła,że sezon na nie przypadł na jesień ,aniżeli na tę wiosnę.Choć sama bym się na nie nie zdecydowała to przyznam,że są naprawdę ciekawskie :)
— Bob Dylan
— Olga Tokarczuk
Jeśliby były brązowe, takie jak widziałam raz w sklepie to bym się zakochała. A że właściwie to nie mam gdzie chodzić na obcasach, moje szpilki, które mam od roku są prawie nieużywane, to bez sensu było je kupować. Ale popatrzeć lubię. Ładne, no tylko szkoda, że nie brązowe.
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
Wiek: 23 Dołączyła: 07 Maj 2010 Skąd: Den Haag / Rijswijk
Wysłany: 2010-05-09, 11:50
Brazowe tez mam podobne, z tym ze na zamek z boku a nie na sznurowki. Wyjatkowo wygodne sa te buty, sama bylam zaskoczona.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum