praDa, u nas były one prawdziwym hitem jesieni i w tym jak i w zeszłym roku były dosłownie wszędzie.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Jesienią zastanawiałam się nad takimi butkami, w kolekcji ccc były piękne, biało-czarne, sznurowane czarną, satynową tasiemką. Ostatecznie przegrały z innymi, zupełnie różnymi od nich, ale fakt - mają swój czar.
_________________ Później luki w pamięci, zapatrzenia w okno -
tam mała dziewczynka w bloku naprzeciwko
uśmiecha się z żyletką pomiędzy zębami.
Myślę o jej chłodnych pocałunkach.
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-05-27, 14:01
dzisiaj do mojej kolekcji dolaczyly czarne obcasiki z deichmanna
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Mam stare adidasy < no..może nie takie stare..rok mają xd > ,które po prostu wielbię.
trampki ze znakiem Red Hot'sów,który sama wykonałam ha
Pumy za kostkę :) - nowy nabytek.
i jakieś takie wyższe,ale nie szpilki,też się znajdą- no,wiecie,zakończenia roku itd.
Uwielbiam buty i zawsze mi mało xD
chociaż często kasy brak, by je zakupić, obecnie zbieram na fajne japonki i gladiatorki.
co mam? uwielbiam trampki,chociaż obecnie mam tylko dwie pary, w tym chodzę tylko w jednej. Mam trzy pary balerinek, jedne adidasy, jedne tenisówki, trzy pary szpilek, jakieś jedne sandalki eleganckie, ale raczej w nich nie chodzę już.
Ogólnie jestem zdania,, butów nigdy za wiele"
_________________ To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące.
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-05-28, 10:22
Shanta napisał/a:
gladiatorki.
marzą mi się, jednak ciągle wydaje mi się ze nie wygladam w nich korzystnie.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Ja mam dwie pary adidasów, takie lżejsze halówki, sandały, oprócz tego buty bates do łażenia po górach. Bardzo fajne, chronią stopę, antypoślizgowe. Oprócz tego mam jeszcze zdezelowane buty do roboty na działce:D.
nie ma jak podejście kobiety do zakupów nie mój styl nie chodzę w taki ale w szafie mogą leżeć nie będą mi przeszkadzać jeżeli w czymś nie będziesz chodzić to po co to kupować jeśli lubujecie się w sklepach sportowych z butami zobaczcie sobie http://www.newbalance.pl/...kolekcja-damska właśnie szukam jakiś nutów dla żony jak byście coś mogli doradzić z tej firmy bo żonka się uparła które wam się najbardziej podobają ???
Wiek: 23 Dołączyła: 07 Maj 2010 Skąd: Den Haag / Rijswijk
Wysłany: 2010-06-01, 08:28
WX408AW
W650WHL
WB888BK
_________________ Mamy tu komplet i lubię jak jest konkret.
Kiedy gubię rozsadek i wątek.
Ej ty zamykamy drzwi, wokół sami V.I.P.
Fokus ***** śpi, rzeź niewiniątek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum