Ja lubię buty sportowe bo są wygodnie.
może pomyślicie że jestem jak pedant ale tak nie jest no może nie w 100% bo lubię porządek
*buty do grania w piłkę nożną , kosza itp
*buty jak jadę na jakąś imprezke
*buty wyjsciowe bez yamakasi :P
*i np do kosioła jam mi rodzice jazą
Jakieś 4-5 par butów :P
Imię: Kasia
Wysłany: 2008-06-12, 21:00
par butów nie liczyłam ... za dużo czasu z życia by mi uleciało ;D ja najbardziej lubie balerinki lub japonki
_________________ 'Nieznajomość zła nie jest cnotą, lecz głupotą; zachwycanie się nią to jakby nagradzanie za uczciwość człowieka, który nie ukradł ci zegarka, bo nie wiedział, że go masz'
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2008-06-21, 12:56
moja kolekacja nie jest jeszcze pokazowa, ale powoli sie zbiera
adidasy: biale na rzepy nike. wygodne i w miare ładnie wygladaja do rurek. czarne pumy, do biegania itp. Buty specjalne do wspinaczki.
szpilki: na niskiej szpilce z kokardka czarne, czarne z kokardka, bez palcow, na wysokim obcasie, czarne zwykłe na wysokiej szpilce, czarne sandałkowate, zólte, bez palców, na srednim obcasie, z czarna kokardka.
balerinki: czerwone w boałe kropki, bez palców, czarne w białe kropki jdne bez palców drugie zwykłe. Żólte w kwaitki czarne, zielone z kokardka, fioletowe z delikatnym obcasikiem, białe z cekinkami, czarne z czubem.
klapki: zielone, białe japonki, rózowe japonki, biale eleganckie, czarne z czerwona kokarda.
kozaki: biale na szpilce, brazowe z czubem bez obcasów, czarne na szpilce, czarno-biale sportowe.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Trochę mi się nazbierało butów. Nawet nie chce mi się ich wymieniać. Ale praktycznie na każdą okoliczność jakieś są
_________________ “Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. Będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach."
Imię: Michał
Wysłany: 2008-06-27, 21:35
Ja jakieś sportowe zwykle, jak jest gorąco to sandały. Zimą buty trekkingowe obowiązkowo za kostke. Latem też lubie takie lekkie trekkingowe nie wysokie bo za ciepło.
Do ratowania zdały by sie butki o nazwie Magnum ale są za drogie i zwykle są to trekkingowe buciki które uwielbiam:D
Na codzień do szkoły ubieram adidasy teraz nosze akurat baleriny. Na jakieś wyjście, spotkanie impreze lubię ubrać szpilki. Ile mam razem par butów? Nie liczyłam, ale jest to wystarczająca ilość.
Jakie? Chodzę w pół eleganckich czarnych bucikach, skórzanych... Starych, oldschoolowych Reebokach oraz jakiś Adidasach... Adidasa... Ale powoli przymierzam się do kupna moich wypatrzonych od kupy czasu Conversów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum